Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Advies

Stijlvol en comfortabel reizen in de zomer

Vliegen was vroeger een luxe en mensen zagen er stijlvol uit als ze een vliegtuig instapten. Tegenwoordig is er nog weinig te merken van deze luxe rondom vliegen; op vliegvelden lopen de meeste mensen rond in lekker zittende kleding. Voor velen is stijlvolle en comfortabele kleding niet met elkaar te combineren, maar wij bewijzen graag het tegendeel. Hoe kleed je je stijlvol, maar comfortabel?

Met laagjes werken

Eén van de belangrijkste tips is het dragen van verschillende lagen kleding. In een vliegtuig staat de airco vaak hoog, waardoor het fris kan worden. Op het vliegveld of de eindbestemming kan het juist erg warm zijn. Door laagjes te dragen, ben je op verschillende situaties voorbereid. Een mogelijke outfit met laagjes:

  • een basic T-shirt met korte mouwen
  • een pullover voor in het vliegtuig
  • een jas of vest voor extra warmte

Binnen 1 minuut het perfect T-shirt?

Netjes, maar comfortabel

Ga je op zakenreis of zie je er graag netjes uit? Dan kan je prima een overhemd dragen. Ook netjes, maar iets minder formeel is een polo. Een Livorno overhemd van Girav staat zakelijk, maar heeft een optimaal draagcomfort. Ook de Girav polo’s zijn comfortabel om te dragen.

Belangrijk is dat je geen te strakke kleding draagt tijdens een vlucht. Een stugge jeans is geen succes als je lang in het vliegtuig zit, maar wil je er wel enigszins stijlvol uit zien? Denk dan aan een stretch spijkerbroek, een chino broek of een linnen broek. Deze broeken staan stijlvol, maar geven je tegelijkertijd ook bewegingsvrijheid.

Accessoires maken de man

Een stijlvolle tas maakt je outfit helemaal af. Ga voor een tas met veel opbergruimte, dan sla je twee vliegen in één klap. Stop daarnaast altijd een extra paar sokken in je tas, voor het geval je koude voeten krijgt tijdens de vlucht.

Denk aan de douane

Voorbereid op reis gaan, betekent ook dat je rekening houdt met de douane. Zorg dat je eenvoudig bij je paspoort en boarding pass kan, stop deze bij voorkeur in je jas of tas. Draag zo min mogelijk metalen accessoires; deze moet je afdoen of uittrekken bij de douane. Kies daarnaast stijlvolle schoenen, die je eenvoudig aan en uit kan doen.

Optimaal draagcomfort tijdens de vlucht

Zit je al niet zo fijn in een vliegtuig vanwege je lengte? Zorg dan dat je als lange man in ieder geval comfortabele kleding draagt. De kleding in het Girav assortiment biedt een optimaal draagcomfort en staat ook nog eens stijlvol. Zo creëer je de ideale outfit voor een (lange) vlucht.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes