V-hals T-shirts grote maten

  1. Maatkiezer
  2. Milano

    Stretch katoen, Slim Fit V-hals

    Normale prijs € 44,95 Speciale prijs € 29,96
    In 2 kleuren

42 producten

Ben je wat groter en forser van postuur en zoek je naar een V-hals T-shirt? Bijvoorbeeld om onder een pullover of blouse te dragen? Dan kun je bij Girav uitstekend terecht. Wij hebben namelijk heel wat V-hals T-shirts voor grote maten in ons assortiment als T-shirts specialist. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen en vervaardigd van katoen van uitstekende kwaliteit.

Topkwaliteit heren V-hals T-shirts

Als je kiest voor een grote maat ondershirt met V-hals van Girav, dan kies je voor een shirt van uitstekende kwaliteit. Al onze shirts zijn namelijk vervaardigd van Amerikaans katoen. Dat is een speciaal soort katoen dat tot wel 35% sterker is dan normaal katoen. Zo krimpen je ondershirts met V-hals niet en blijven ze tegelijkertijd comfortabel aanvoelen.

Grote maten heren V-hals T-shirts

De meeste mannen die wat langer of forser zijn, lopen allemaal tegen het hetzelfde probleem aan: opkruipende ondershirts. Een keertje bukken of vooroverbuigen zorgt er dan al voor dat je ondershirt direct uit je broek schiet.

Gelukkig behoort dit fenomeen dankzij Girav tot het verleden. Onze shirts zijn namelijk extra lang, zodat ze altijd goed zitten en niet opkruipen. Zo kun je vol zelfvertrouwen je overhemden of polo's dragen zonder een koude rug te krijgen.