Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Styling

Stijlvol in kleur

Sta jij regelmatig voor de kledingkast te twijfelen hoe je bepaalde kledingstukken kunt combineren? Kleur kan een outfit maken of breken. Het is dus belangrijk dat jij de juiste kleuren T-shirt in jouw kast hebt hangen, zodat je elke dag op jouw best de deur uit gaat.

Hoe draag je nu het best kleding met kleur? Lees onze story en over een paar minuten weet jij hoe je er elke dag stijlvol uit kunt zien.

In kleur het jaar door

Er zijn veel verschillende kleuren, maar niet alles kan je goed combineren of past bij jou. Hoe weet je nu wat je kunt combineren? Let bijvoorbeeld eens op de seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen kleuren, vaak kan je dit vertalen naar jouw outfit.

Zo zit je in de herfst en winter altijd goed met donkere en warme kleuren, maar kies je in de lente bijvoorbeeld beter voor lichte (pastel) tinten. Is het hartje zomer, dan kan je knallen met bijvoorbeeld een felle kleur shirt. Vind jij een effen T-shirt soms wat saai, probeer dan eens een shirt met print.

Kleuren combineren

Wil jij een kleur combineren? Grijs, wit, zwart en bruin zijn neutrale kleuren. Een gekleurd T-shirt staat bijna altijd goed bij neutrale kleuren. Zo weet je zeker dat je de deur uitloopt, zonder dat er kleuren met elkaar vloeken.

Wil jij graag kleur op kleur dragen, maar weet je niet goed welke kleuren bij elkaar passen? Houd ook hier de seizoenen in jouw achterhoofd. Verschillende pasteltinten staan namelijk prima bij elkaar. In het najaar kunnen diverse tinten bruin en grijs ook goed samen.

Wist je dat op jouw denim spijkerbroek ook ontzettend veel past? Bijna elke (neutrale) kleur is met jeans te combineren.

Gekleurde T-shirts
Nieuw
New York T-shirt, 1-pack Iceberg green
New York
V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 19,95
Nieuw
New York T-shirt, 1-pack Bright green
New York
V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 19,95
Nieuw
New York T-shirt, 1-pack Shadow green
New York
V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 19,95
Nieuw
New York T-shirt, 1-pack Light beige
New York
V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 19,95
Nieuw
New York T-shirt, 1-pack Bright peach
New York
V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 19,95

Gekleurde kleding in de juiste maat

Jouw outfit kan nog zo mooi samengesteld zijn, maar als jij niet de juiste maat draagt, kan dit flink afbreuk doen aan jouw uitstraling. Zorg er dus altijd voor dat je de juiste maat draagt en dat jouw gekleurde T-shirts mooi aansluiten. Winkel je in de webshop van Girav, maak dan gebruik van onze eigen maattabel. Dit maatsysteem zorgt ervoor dat jij vanuit huis de perfecte maat kunt meten en bestellen.

Stijlvol in kleur met Girav

Heb jij al voldoende kleur in jouw kledingkast hangen of mis je nog een aantal kleuren om mee te mixen and matchen? Bij Girav kan je terecht voor een hele nieuwe garderobe. Van overhemden en polo’s tot effen T-shirts en T-shirts met print. Kies de juiste maat en bestel jouw nieuwe gekleurde shirt vandaag nog!

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes