Styling

Stijlen gecombineerd: zakelijk en sportief

Kledingstijlen zijn niet zo afgescheiden meer als vroeger, maar lopen steeds meer in elkaar over. Zo is de business-casual outfit bijvoorbeeld veelvuldig zichtbaar op kantoor. Er is momenteel een nieuwe samensmelting gaande met de zakelijke kledingstijl; de sportieve look. Deze zakelijk-sportieve kledingstijl vraagt wel om wat extra uitleg.

Het poloshirt als verbinding

Als we het hebben over sportieve kleding in zakelijke sferen, dan moeten wij direct denken aan het poloshirt. De polo is van oorsprong een sportief shirt, maar kan ook gedragen worden als vrijetijdskleding of zelfs op kantoor. Het poloshirt is bijvoorbeeld prima te combineren met een colbert en donkere jeans. Ga wel voor een poloshirt met slim fit, zodat het shirt netjes langs het lichaam valt.

Tip: Ben je benieuwd welk model bij jou past? Met onze polo keuzehulp heb je binnen 1 minuut jouw perfecte polo!

De tennis look creëren

Bij tennis (en vooral Wimbledon) denkt men al snel aan witte kleding. Door verschillende witte kleding te dragen, creëer je eenvoudig een sportievere look. Combineer bijvoorbeeld een witte chino met een wit overhemd.

Van klassiek naar sportief

Een andere mogelijkheid om een sportief tintje toe te voegen aan je business outift is door een speelse jas te dragen. Wissel je klassieke colbert eens in voor een sportief jasje, bijvoorbeeld gemaakt van elastan. Deze jas valt soepeler langs het lichaam en oogt sportiever.

Poloshirts in 3 lengtes
Almeria poloshirt, Midnight green
Almeria
100% Pique katoen, Regular Fit
Slechts € 79,95
-40%
Faro jersey poloshirt, Dark grey
Faro
100% Jersey katoen, Regular Fit
Slechts € 41,97 Normale prijs € 69,95
-40%
Faro jersey poloshirt, Midnight green
Faro
100% Jersey katoen, Regular Fit
Slechts € 41,97 Normale prijs € 69,95
-40%
Faro jersey poloshirt, Estate blue
Faro
100% Jersey katoen, Regular Fit
Slechts € 41,97 Normale prijs € 69,95
-40%
Faro jersey poloshirt, Bordeaux
Faro
100% Jersey katoen, Regular Fit
Slechts € 41,97 Normale prijs € 69,95

Ga ook voor een business-sportieve look!

Wanneer het noodzakelijk is om in pak op je werk te verschijnen, is het lastig om deze sportieve tintjes aan je outfit te geven. Maar heb je de mogelijkheid je zakelijke outfits te combineren met verschillende stijlen? Het poloshirt, de witte kleding en het sportieve colbert zijn manieren om de sportieve look te verwerken in de dresscode, maar er zijn natuurlijk meer manieren. Hoe zou jij jouw zakelijke outfits een sportief tintje geven?

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Merino truien
in 3 lengtes