Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Styling

Kleed je slanker: 6 stijltips

Hoe zorg je ervoor dat jouw sterkste uiterlijke kenmerken zo goed mogelijk naar voren komen? Het belangrijkste is dat je outfit je lichaamsbouw complimenteert. In dit artikel geven we 6 stijltips aan de mannen die er graag wat slanker uit willen zien.

1. Draag dunne kleding

Het dragen van dikke materialen zorgt ervoor dat je zelf breder lijkt. Wil je juist slanker lijken? Ga dan voor dunne materialen, zoals katoen, polyester of merinowol.

2. Vermijd drukke prints

Een overhemd of T-shirt met drukke prints leggen de nadruk op het bovenlichaam. Als je slanker wilt lijken, is het dragen van tijdloze kledingstukken een beter idee.

3. Vertrouw op zwart

Eén van de tijdloze tinten is zwart. Het is algemeen bekend dat zwart afkleedt. Dit betekent niet dat je hele outfit zwart hoeft te zijn. Je kan zwart prima combineren in verschillende outfits.

4. Kies voor herfstkleuren

Ook herfstkleuren kleden af. Het woord ‘herfstkleuren’ klinkt wat vreemd in de lente en zomer, maar deze kleuren zijn op dit moment wel degelijk in de mode. Denk hierbij aan mosterdgeel, olijfgroen en bordeauxrood.

bestverkocht
Nieuw
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Wales worker Overshirt, Dark olive
Wales
100% katoen Regular Fit
Slechts € 129,95
Nieuw
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Dark jeans
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Bologna Linnen Overhemd, Blauw gestreept
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95

5. Zorg voor een goede kleurencombinatie

Bij het dragen van meerdere kleuren is het goed om de combinatie van kleuren voor ogen te houden. Stem de verschillende kleuren goed op elkaar af. Wil je een bepaald lichaamsdeel minder onder de aandacht brengen? Draag daar dan juist zwarte kleding, gecombineerd met een kleur die het lichaamsdeel belicht waar je je zekerder over voelt.

6. Draag merken die jouw lichaamsbouw complimenteren

Wil je graag iets slanker lijken, maar moet je ook nog rekening houden met je lengte? Ga dan voor kledingmerken die een goede pasvorm hebben voor jouw lichaamsbouw. Zo is Girav ideaal voor de lange man en biedt dit kledingmerk T-shirts, truien en overhemden aan in verschillende breedtematen.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes