Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Pasvorm

Betekenis Slim Fit

Ben jij op zoek naar een nieuw en mooi shirt, dan heb je ruime keuze. Voordat je een shirt koopt kijk je naar de diverse eigenschappen. Zo let je op de kleur, de eventuele print, de hals maar ook naar de pasvorm: hoe valt het shirt om jouw postuur? In deze story leggen we uit wat de pasvorm Slim Fit inhoudt en voor wie deze vorm geschikt is.

Wat is Slim Fit?

Slim Fit betekent een ‘slanke pasvorm’. Kies je voor een Slim Fit T-shirt of polo, dan kies je voor een getailleerde pasvorm. Het kledingstuk zit strakker om het lichaam waardoor het goed aansluit op jouw figuur. In een Slim Fit shirt zit elastaan verwerkt. Hierdoor kan je soepel bewegen, ondanks dat het shirt aangesloten zit.

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen een Slim Fit shirt en een Regular Fit shirt? Lees dat in ons andere blog, over de verschillen tussen slim fit en regular fit.

Hoe herken je Slim Fit shirts of overhemden?

Vaak kan je in het label van het shirt terugvinden wat het model is. Staat het er niet? Dan kun je wellicht zelf ontdekken of het shirt een Slim Fit model is of niet. Leg hiervoor het shirt op tafel. Heeft het shirt een ronding in de taille? Dit is het geval als het shirt iets naar binnen loopt in de taille. Bevat het T-shirt ook elastaan, dan heb je te maken met een Slim Fit shirt.

De juiste maat Slim Fit kiezen

Een Slim Fit shirt sluit dus nauw aan op jouw figuur. Het is daarom van belang dat je de juiste maat kiest van een Slim Fit shirt. Je wilt natuurlijk niet dat het shirt te veel trekt of juist los om jouw middel valt. Bij Girav hebben we een eigen en uniek maatsysteem ontwikkeld. Maak gebruik van dit systeem, meet jouw perfecte maat op en je weet zeker dat jouw nieuwe Slim Fit shirt of polo mooi aansluit. Het grote voordeel van de Girav Slim Fit shirts is dat ze ook nog eens extra lengte hebben. Hierdoor heb je geen last meer van opkruipende T-shirts.

Slim Fit in 3 lengtes
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Cape Town Jersey Polo, Peach
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Cape Town Jersey Polo, Light green
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Cape Town Jersey Polo, Dark green
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Cape Town Jersey Polo, Infinity blue
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95

Slim Fit kleding bestellen bij Girav

Wil jij graag een shirt dragen dat mooi aansluit op jouw figuur? Kies voor een Slim Fit pasvorm. Bij Girav hebben we diverse Slim Fit T-shirts en Slim Fit polo’s. Wil jij graag een getailleerd overhemd? Dan spreken we van Modern Fit overhemden. Bestel voor 23.59 uur jouw nieuwe kleding en je ontvangt het de volgende werkdag al. Veel shopplezier in de webshop van Girav!

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes