Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Kleding combineren

Chino combineren: zo combineer je de blauwe, beige en andere broeken

Een chino combineren: hoe doe je dat? Het is gelukkig niet zo moeilijk. De broek draag je casual én zakelijk en je komt met heel veel verschillende items goed weg. Dus draag gerust een T-shirt, een polo, een overhemd of een sweater op de chino. En voor de kleur? Daarvoor delen we een paar heel handige tips.

Chino combineren: lekker veelzijdig

De chino combineer je heel eenvoudig, omdat de broek lekker veelzijdig is. Dus naast de bovenstaande opties draag je er ook prima een hoodie of een vest op. Je kunt er echt alle kanten mee op. Dat geldt voor een chino broek voor heren in blauw, grijs, beige, bruin en zelfs in de andere kleuren. Dat wil zeggen, hoe neutraler de kleur, hoe makkelijker het is.

Chino’s in 4 lengtes
Messina stretch chino, Light grey
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Light blue
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Bruin
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Dark jeans Blue
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Dark grey
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95

Blauwe chino combineren: creatief met de classic

We beginnen met combinaties met een blauwe chino. Het is de populairste kleur: een ware classic.

Combineer een blauwe chino broek voor heren met een (wit) overhemd met print, met een gekleurde polo of een T-shirt met een gemêleerd effect. Als je broek effen blauw is trek je op die manier de aandacht met het item voor je bovenlichaam. Onder de chino draag je een paar sneakers of veterschoenen.

In beige, grijs en bruin

Wil je een beige chino combineren, een grijze chino combineren of een bruine chino combineren? Het zijn redelijk onopvallende kleuren. En dat is goed nieuws. Een wit of een blauw overhemd is bijna altijd een goede keuze. Net als een T-shirt of een polo in die kleur. Dat oogt rustig. Draag er een paar witte sneakers onder, dan zit je altijd goed.

Zomers wit voor een stralende outfit

Bestel je een witte chino broek voor heren voor in de zomer? Wit combineert goed met natuurtinten. En je kunt prima een patroon dragen in het T-shirt, de polo, het overhemd of zelfs een colbert wat je erop draagt. Stem de schoenen af op je bovenkleding. Dus draag loafers onder een colbert en een paar sneakers onder een T-shirt of een polo.

Iets moeilijker: chino met een print

Heeft de chino broek een print in plaats van een effen kleur? Dan wordt het iets lastiger, omdat je minder keuze hebt voor je bovenlichaam. Tenminste, behalve als je voldoende in effen kleuren in de kast hebt hangen. Je wilt het aan de bovenkant lekker rustig houden, omdat de broek meer aandacht zal trekken.

Draag je een chino met een print? Zorg dan dat je daar iets in een effen kleur op combineert. Of laat het patroon van de chino op een subtiele manier terugkomen in de schoenen of een overhemd. Maar pas op, het wordt snel te veel en dan staat het juist erg rommelig of veel te druk bij elkaar.

Chino combineren: stel online een leuke outfit samen

Wil je de chino combineren en zo een leuke outfit samenstellen? Bestel er een leuke polo op zoals hierboven beschreven. Of ga voor een T-shirt in precies de maat die je past. De chino laat zich makkelijk combineren, dus daarmee maak je eenvoudig een goede keuze. Zo zie je er geweldig uit, zowel casual als op het werk.

Onze chino’s zijn er t/m maat 38. Twijfel je nog over je maat?
Vul onderstaande maatkiezer in en ontvang binnen 1 minuut je maat.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes