Kleding combineren

5 tips om een T-shirt in je broek te dragen

Is het mogelijk om op een stijlvolle manier een t-shirt in je broek te dragen? Het antwoord is: ja. We geven je 5 tips waarmee je goed gekleed over straat loopt met je shirt in je broek.

1. Zorg voor een goede pasvorm

Een goede pasvorm is niet voor iedereen hetzelfde, maar afhankelijk van je lichaamsbouw. Het juiste shirt complementeert je lichaamsbouw, zonder er te veel nadruk op te leggen. Wil je het T-shirt in je broek doen? Dan raden we je aan een T-shirt te gebruiken met een modern fit, ofwel een normale pasvorm. Dit shirt is ietwat getailleerd, maar valt nog steeds losjes langs het lichaam.

Bestverkochte T-shirts
Coming soon
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Dark jeans
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Blue bell
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Light olive
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95

2. Houd het shirt simpel

Om op de juiste manier een T-shirt in je broeken te dragen, mag er niet te veel nadruk op het shirt liggen. Zorg voor een simpele pasvorm en een eenvoudige uitstraling. Kies dus voor shirts zonder design en in een effen kleur.

3. Gebruik laagjes

Maak de outfit compleet door iets over het T-shirt te dragen. Kies voor een blazer, spijkerjas of leren jas. Zorg er wel voor dat de jas of het jack niet te ruim, maar juist iets getailleerd valt. Zo neemt dit kledingstuk niet de gehele outfit over.

4. De juiste broek en riem

Het belangrijkste aan een outfit is dat alles bij elkaar past. De broek moet, net als het T-shirt, niet te strak of te los zitten. Een mooie, stijlvolle riem laat zien dat je ook oog hebt voor detail.

5. Houd het casual

Het dragen van een T-shirt in je broek wordt ook wel gezien als een ‘erg beleefde’ en ‘stijve’ manier van kleding. Door de rest van je outfit casual te houden, zorg je dat het geheel speels en informeel is. Let er wel op dat je met de outfit bij jezelf blijft.

Vind binnen 1 minuut je perfecte T-shirt

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes