Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Girav

Vind sportshirts met extra lengte

De lente is begonnen en dat betekent dat de zon zich weer steeds vaker laat zien. Hoog tijd om te gaan hardlopen of een andere sport in de buitenlucht te beoefenen. Maar waar vind je hardloopshirts en sportshirts die lang genoeg zijn?

Sportshirts voor de lange man

Wanneer je gaat sporten, wil je je graag op je gemak voelen. Het is niet prettig als je sportshirt continu omhoog kruipt of gewoonweg te kort is. Girav heeft speciaal voor de lange man sportshirts ontwikkeld. Deze extra lange sportshirts zijn ook nog eens sneldrogend en antibacterieel.

Niemand vindt het prettig om in bezwete kleding rond te lopen of naar zweet te ruiken. Als je actief gaat sporten, ontkom je niet aan een bezweet lichaam. De Girav sportshirts zijn echter sneldrogend en gaan nare geurtjes tegen.

Polygiene Sportshirts
-25%
St. Anton Thermoshirt, Dark Olive
St. Anton
Ronde hals Slim Fit
Slechts € 33,71 Normale prijs € 44,95
-25%
Serfaus Thermoshirt, Dark olive
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95
Boston Sportshirt, Dark olive
Boston
Ronde hals Regular Fit
Slechts € 39,95
-25%
Serfaus Zip Thermoshirt, Estate blue Melange
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95
Boston Sportshirt, Bordeaux red
Boston
Ronde hals Regular Fit
Slechts € 39,95

Sneldrogende sportshirts

Sportshirts van polyester zijn sneldrogend. Dit heeft twee grote voordelen:

  • de lange sportshirts drogen snel tijdens het sporten
  • de shirts zijn snel droog na een wasbeurt

Antibacterieel door speciale behandeling

Voor de lange sportshirts van Girav is gebruik gemaakt van de Polygiene technologie. In je polygiene sportshirt kun je sporten zonder nare geurtjes. Dankzij de anti-bacteriële behandeling van de stof krijgen geuren uit de omgeving (bv. rook, knoflook), fabrieksgeuren en lichaamsgeuren (zweet) geen kans. De behandelmethode heeft dus als grote voordeel dat sportshirts langer geurvrij en hygiënisch blijven. Een ander voordeel is dat de shirts minder vaak een wasbeurt nodig hebben én je dus ook langer met je shirts doet.

Ben je als lange man op zoek naar goede sportshirts heren? Ga dan voor de sneldrogende en antibacteriële sportshirts van Girav. Je hebt de keuze uit sportshirts of sportpolo’s, in verschillende kleuren.

Bekijk ook onze lange joggingbroeken voor heren om je outfit af te maken. Voor het sport óf in je vrije tijd lekker onderuit te hangen op de bank.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes