Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

FAQ

Gekleurde T-shirts: zegt de kleur iets over jouw karakter?

De kleur van kleding die je draagt, schijnt iets te zeggen over je als persoon. Natuurlijk zijn wij benieuwd of het ook zo is. Lees het artikel om erachter te komen wat jouw kleur T-shirt vertelt over je karakter.

Blauw

Draag je veel blauwe shirts, dan heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent rustig en kalm en weet precies wat je wilt. Soms ben je wat koppig, maar je kunt het ook doorzettingsvermogen noemen.

Oranje

Deze kleur staat voor vernieuwing. Draag je deze kleur veel, dan ben je vast actief, enthousiast en geniet je van het leven.

Rood

De kleur van de liefde, maar ook van passie. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en veel uithoudingsvermogen. Je stelt hoge eisen en bent nogal ongeduldig!

Hulp nodig bij het kiezen van je T-shirt?

Groen

Sympathiek en tactvol. Je zorgt dat je altijd ‘in control’ bent en kiest vaak voor de veilige weg.

Bruin

Heb je vaak bruine T-shirts aan? Dan ben je vaak erg sociaal en maak je makkelijk vrienden. Soms kom je wel een beetje saai over!

Grijs

Deze kleur staat voor precisie en discipline. Je overdenkt alles goed en kan goed plannen. Toch wordt je door veel mensen gezien als saai en onpersoonlijk.

Natuurlijk is het leuk om een gekleurd T-shirt te dragen dan bij je past. Belangrijker nog is dat een T-shirt perfect past en lang mooi blijft. Benieuwd naar gekleurde lange T-shirts? Neem dan een kijkje in de Girav Webshop!

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes