Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Care

Sportshirts die nare geuren tegengaan

Zweten is een natuurlijke reactie op lichamelijke activiteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je je sportshirts niet na één keer dragen, kan weggooien vanwege de stank? Het antwoord is: speciale anti-odor sportshirts.

Wat is anti-odor?

Zweet is geurloos. De zweetlucht ontstaat pas wanneer ons zweet in aanraking komt met textiel. De bacteriën hechten zich aan het textiel en vermenigvuldigen zich op de kleding. Anti-odor technologie zorgt ervoor dat de bacteriegroei wordt afgeremd.

Polygiene Sportshirts
-25%
St. Anton Thermoshirt, Dark Olive
St. Anton
Ronde hals Slim Fit
Slechts € 33,71 Normale prijs € 44,95
-25%
Serfaus Thermoshirt, Dark olive
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95
Boston Sportshirt, Dark olive
Boston
Ronde hals Regular Fit
Slechts € 39,95
-25%
Serfaus Zip Thermoshirt, Estate blue Melange
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95
Boston Sportshirt, Bordeaux red
Boston
Ronde hals Regular Fit
Slechts € 39,95

Antibacterieel of sneldrogend?

Sportshirts kunnen antibacterieel zijn, maar ook sneldrogend. Sneldrogende materialen, zoals polyester, zorgen ervoor dat zweet goed kan worden afgevoerd. Hierdoor blijft de kleding licht en droog. Sneldrogende shirts zijn niet per se ontwikkeld om een zweetlucht tegen te gaan, maar quickdry kleding kan hier zeker wel bij helpen. Zweet wordt namelijk zo snel afgevoerd, dat bacteriën geen kans krijgen zich aan het textiel te hechten.

Bij antibacteriële technologiën ligt de nadruk juist op het voorkomen van een zweetlucht. Zo worden de lange sportshirts van Girav behandeld met de Polygiene technologie. Onze polygiene T-shirts zijn anti-bacterieel waardoor nare geurtjes zoals rook, zweet of etensluchten niet in je kleding gaan zitten. Zo blijven je sportshirts lang fris ruiken!

Anti-odor sportshirts van Girav

De extra lange sportshirts van Girav hebben een speciale antibacteriële behandeling ondergaan. Daarnaast zijn de shirts gemaakt van het sneldrogende polyester. Hierdoor sport je niet alleen zonder zweetlucht, maar is je sportkleding niet langer doordrenkt van het zweet.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes