Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Advies

Hoeveel kleding moet je meenemen op vakantie? Een handig ezelsbruggetje

Hoeveel kleding gaat er mee op vakantie? De één heeft aan twee koffers nog niet genoeg voor een week, terwijl de ander een paar shirts en een extra broek inpakt. Hoeveel kleding moet je meenemen op vakantie en waar moet je allemaal aan denken? We geven je een paar handige tips, om jouw tas of koffer perfect in te pakken.

Tip: de kleding die je meeneemt makkelijker combineren als je op vakantie bent? Leg het voordat je het inpakt neer op het bed of op de grond. Je ziet dan makkelijker wat je met elkaar kunt combineren, dus hoe flexibel je op vakantie zal zijn.

Voor een week, twee weken of langer

Benieuwd hoeveel kleding je meeneemt voor 1 week vakantie, voor 2 weken of nog langer? Ga per week vakantie uit van 2 tot 3 setjes, bestaande uit bijvoorbeeld een broek, een shirt en eventueel een pullover of een overhemd.

Tip: ga je langer dan 2 weken op vakantie? Zorg voor een mogelijkheid om jouw kleding te wassen, zodat je geen stapels hoeft mee te nemen in jouw koffer of tas.

Hoeveel kleding je meeneemt op vakantie laat je daarnaast afhangen van hoeveel ruimte je hebt in jouw koffer of tas. Gebruik de 2 tot 3 setjes per week als belangrijke. basis. Heb je daarna ruimte over? Voeg een leuke polo, een extra shirt of een overhemd toe, net als een chino of een spijkerbroek. Het is niet erg als je die kleding minder goed kunt combineren, omdat ze gelden als aanvulling op de setjes die je meeneemt op vakantie.

Welke kleding neem je mee op vakantie?

Vooral benieuwd naar welke kleding je meeneemt op vakantie? Gebruik voor de belangrijke setjes kleding die lekker zit, die je makkelijk kunt combineren en vlot kunt wassen (en drogen). Kies voor een chino in plaats van een spijkerbroek en voor een poloshirt in plaats van een overhemd. Of bestel een paar nieuwe T-shirts, die je makkelijk kunt combineren op de verschillende broeken die je bij je hebt.

Nieuwe kleding kopen om mee te nemen op vakantie? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem. Bestellingen voor 23:59u heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes