SHIRTS IN 17 MATEN
DUS OOK DIE VAN JOU

 
Maatkiezer

Altijd het perfecte shirt

Een goed shirt is pas echt goed, als het goed past. Daarom kijken we bij GIRAV naar lengte, gewicht én lichaamstype. Het resultaat? Shirts in wel 17 maten. Dus ook die van jou!


Ontdek onze T-shirts

Shirts in 17 maten

Mannen zijn er in alle soorten en maten. Dus waarom shirts alleen in S, M, L of XL? GIRAV heeft daarom shirts in maar liefst 17 maten. Dus ook in die van jou, wat voor man je ook bent.

Of je nu lang, klein, breed, smal, rank of vol bent, bij Girav kun je altijd terecht voor perfect passende shirts. Wij zijn het kledingmerk dat snapt dat maatvoering te complex is om te kunnen vangen in een paar standaardmaten. Het is een spel tussen lengte, breedte en lichaamsbouw. Daarom biedt Girav haar shirts aan in 17 maten. Waardoor je voor jouw perfecte pasvorm altijd terecht kan bij Girav.


Vind jouw maat


De beste kwaliteit


Girav shirts gaan lang mee, blijven mooi en altijd goed in model. Ook na vele, vele wasbeurten. We gebruiken ‘American Premium Cotton’. Dit katoen heeft een langere vezel waaruit een mooier garen wordt gesponnen. Dit garen is minder harig (gladder) en daardoor sterker en duurzamer dan andere katoensoorten. Hierdoor heb jij nog langer plezier van je Girav shirt(s)!


Bekijk onze T-shirt collectie