Keuzegids

3 redenen om in een wit overhemd te investeren

Iedere man hoort een wit overhemd in zijn garderobe te hebben. Witte overhemden zijn niet alleen uitstekend te combineren, maar stralen ook frisheid en eenvoud uit.

Hieronder vind je 3 redenen om een wit overhemd aan jouw kledingkast toe te voegen.

1. Bij iedere gelegenheid te dragen

Een wit overhemd van oorsprong bedoeld voor de zakenwereld. Vandaag de dag kan je witte overhemden voor allerlei gelegenheden gebruiken. Een wit overhemd is te dragen tijdens formele situaties, maar is ook uitermate geschikt voor casual aangelegenheden.

Overdag draag je het witte overhemd in je broek en gecombineerd met een stropdas op kantoor. ’s Avonds is datzelfde overhemd ook geschikt voor een biertje in de kroeg. Stroop bijvoorbeeld de mouwen op en doe enkele knoopjes (niet te veel!) los.

Witte overhemden
Coming soon
Bologna Linnen Overhemd, Wit
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Nieuw
Arezzo Oxford Overhemd, Wit
Arezzo
100% katoen Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 89,95
Strijkvrij
Pisa Strijkvrij Overhemd, Wit
Pisa
Cottonblend Regular Fit
Slechts € 89,95
Palermo Piqué Shirt, Wit
Palermo
100% Piqué katoen Regular Fit
Slechts € 89,95
-30%
Livorno Overhemd, Wit
Livorno
100% katoen Modern Fit
Slechts € 69,97 Normale prijs € 99,95

2. Less is more

Wit staat fris en verzorgd, mits je het overhemd enkel gestreken en schoon draagt. Het overhemd straalt eenvoud uit, waardoor je het goed kan combineren met andere kleuren en drukkere prints. Maar het witte overhemd is op zichzelf een krachtig kledingstuk en prima te dragen met een simpele donkere jeans.

3. Eenvoudig te combineren

Een chino broek, een donkere spijkerbroek of versleten jeans: het witte overhemd is overal mee te combineren. Draag het witte overhemd op zichzelf of onder een pullover of colbert. Gebruik accessoires, zoals een stropdas, riem of sjaal om het overhemd de gewenste stijl mee te geven.

Witte overhemden zijn perfect te combineren met andere kleuren. Vooral ‘rustige kleuren’ zoals zwart, donkerblauw en grijs zijn ideaal om tegelijkertijd met een wit overhemd te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een donkergrijs colbert, een donkerblauwe pullover of een zwarte pantalon.

Witte overhemden voor de lange man

De witte overhemden van Girav zijn ideaal voor diverse gelegenheden. Je draagt dit lange overhemd naar kantoor of een avond uit met je vrienden. Voor alle Girav overhemden geldt “Op werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis“. Je kunt binnen 100 dagen retourneren.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes