+31 6 57 41 08 10
Op kantoortijden antwoord binnen 30 minuten

Veelgestelde vragen & antwoorden

Verzendkosten?

Voor verzending hanteren wij de volgende tarieven:

 • Binnen Nederland: gratis.
 • België: gratis
 • EU landen: € 6.95 - € 9,95
 • Niet EU landen: € 24,95
 • Rest van de wereld: € 24,95

Levertijd van de bestelling?

Leveringen in Nederland: van maandag t/m vrijdag voor 23.59 uur besteld en betaald wordt dezelfde dag verzonden. Over het algemeen wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd maar in sommige gevallen duurt het 2 tot 3 dagen. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor de gestelde leveringstermijn van PostNL.

Voor leveringen buiten Nederland geldt dat orders geplaatst tot 16.00 uur dezelfde dag worden verwerkt en verzonden met FedEx. Levering zal over het algemeen binnen 3 tot 6 dagen plaatsvinden.

Brievenbuspost of pakket?

Bestelt u één artikel (ook 2-pack) dan verzenden we deze als brievenbuspost, we hanteren de standaard brievenbusmaat. Wanneer u twee of meer artikelen bestelt, wordt uw bestelling als pakket verzonden. De bestelling zal dan door een PostNL medewerker worden aangeboden. 

Leveringen buiten de EU

Voor levering aan landen buiten de EU wordt er geen BTW berekend. De goederen worden met 0% BTW geleverd. Over deze pakketten moeten mogelijk invoerrechten (en administratiekosten) worden betaald. Dit is per non-EU land verschillend.

De invoerrechten worden geheven op het moment dat het pakket het land van bestemming bereikt. Onze webshop heeft geen invoerrechten of administratiekosten tijdens het afrekenen. Additionele kosten voor het invoeren van onze producten zijn voor rekening van de ontvanger.

De invoerrechten verschillen per land en het voor ons niet mogelijk om een indicatie van de kosten te geven. Wanneer u meer informatie wenst over de invoerrechten van uw land, neemt u dan contact op met lokale autoriteiten.

Klachten?

Mochten er klachten of opmerkingen zijn over een besteld product dan kunnen deze kenbaar worden gemaakt via e-mail: [email protected] Het Girav team zal zo snel mogelijk (uiterlijk binnen drie werkdagen) telefonisch of via e-mail inhoudelijk op de klacht reageren.

Betaalmogelijkheden?

  • iDEAL
   Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
   U kunt betalen met iDEAL als u gebruikmaakt van bankieren via internet bij uw bank. Voor meer informatie over betalen met iDEAL kijkt u op www.ideal.nl

  • PayPal

   Het is ook mogelijk om met Mastercard en Visa te betalen via PayPal.
   Dit kan met of zonder PayPal-account. Meer informatie over PayPal: ga naar www.paypal.be

Credit Card (Mastercard, Visa en American Express)
Het is mogelijk om met uw Credicard van Mastercard of Visa te betalen.
Deze betaling verloopt via onze betaalprovide Buckaroo.

Heeft Girav ook shirts voor dames?

Op dit moment omvat onze collectie alleen herenshirts, waarvan overigens verschillende maten ook door dames worden besteld! Wij zijn wel bezig geweest met de ontwikkeling van een dameslijn, maar dat is vrij complex. Dames hebben veel, en verschillende wensen. Wij kiezen altijd voor kwaliteit en willen de producten die we op de markt brengen op perfecte wijze neerzetten, qua materiaal, pasvorm en model. Dit vergt veel onderzoek en tijd. Wij zijn nu nog niet zover dat we een dameslijn kunnen presenteren, maar wie weet wat de toekomst brengt!

Op een andere manier betalen of andere vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen u verder:

Telefoonnummer: 020-4721002
E-mail: [email protected]