Bij Girav willen we onze klanten blij maken met kwalitatief hoogwaardige kleding in lengtematen met een perfecte pasvorm. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal. En dat met altijd de beste service aan onze klanten. Elke dag!


We willen groot worden maar wel door ‘klein’ te blijven, met een compact team van goede mensen. Mensen die betrokken zijn, van kwaliteit houden en het beste uit zichzelf willen halen. Het leuke van een compact georganiseerd bedrijf is dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft maar ook nauw betrokken is bij alles wat er gebeurt.

Je werkt in het centrum aan de mooiste gracht van Amsterdam in een prachtig kantoor. We bieden meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden en, niet onbelangrijk we houden ook van een feestje!


ONLINE SHOPMANAGER GIRAV.NL

Zie jij het strategische belang van conversie-optimalisatie? En weet jij met je commerciële blik en de juiste content meer klanten te overtuigen tot een aankoop? Word jij enthousiast van zowel de commerciële als de technische kant van digitale communicatie en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Kennen contentmanagement systemen als Magento geen geheimen voor jou en fungeer je graag als centraal aanspreekpunt voor functionele vragen met betrekking tot de website? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Girav is een internationaal 'online merk' en de webshop is ons exclusieve verkoopkanaal, dus van essentieel belang om onze klanten te inspireren. Als online shop manager ben jij verantwoordelijk voor de shop-beleving en doorontwikkeling van ons platform, met als doel een hogere conversie, waarbij de klant altijd centraal staat. Ons doel is om klanten in binnen- en buitenland kennis te laten maken met onze unieke Girav shirts. Jij zorgt voor een gepersonaliseerde shopervaring en een vlekkeloos bestelproces binnen de shop. Dit is een on-going proces dat elke dag beter kan.

 

Wat houdt de vacature Online Shop Manager in?

In deze functie begeef je je op het snijvlak van communicatie, commercie en techniek. Als online shop manager ga je onze webshop zowel inhoudelijk, functioneel als qua design verbeteren:

 

 • Je werkt nauw samen met collega’s om deze te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarbij stel je richtlijnen, procedures en checklists op voor de verschillende systemen (cms'en) en onderhoudt deze.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van uiteenlopende webprojecten en beslist mee over zaken als inhoud, structuur, functionaliteit en design.
 • Je signaleert, adviseert en voert (technische) verbeteringen door op het gebied van conversie optimalisatie, usability, funnel optimalisatie, search engine optimalisatie.
 • Je helpt mee met het oplossen van bugs en het doorvoeren van nieuwe features en functionaliteiten.
 • Daarnaast denk je met je marketing en eCommerce collega’s mee om de merkervaring, usability en conversie van onze webshop doorlopend te verbeteren door middel van webanalyse en A-B testing.
 • Je onderhoudt contacten met externe specialisten. Je spreekt de taal van de ontwikkelaar en bent in staat om bugs te rapporteren, te overleggen en zelf op te lossen of met de juiste partij.


Wat vragen wij van jou?

 • Als onze nieuwe Online Shop Manager wil je binnen jouw vakgebied ‘best in class’ zijn. Je hebt ervaring met het beheren van sites in meerdere talen en bent analytisch ingesteld.
 • Geen project is jou te veel, doen is jouw motto en je houdt overzicht door een planmatige, gestructureerde en oplossingsgerichte werkwijze. Je kan hierdoor heel goed prioriteiten stellen en weet deze snel te implementeren.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het beheren van conversie gerichte sites en je bent goed op de hoogte van trends, ontwikkelingen en functionaliteiten binnen webshops. Je komt met praktische oplossingen en weet deze snel te implementeren.
 • Je bent resultaatgericht maar ook ‘commercieel creatief’ met oog voor design en usability,
 • Je bent flexibel, integer, enthousiast en betrokken. Voor afgesproken resultaten neem je verantwoordelijkheid en beloftes kom je na. Je communiceert hier ook duidelijk en open over naar het team en extern stuur je bureaus aan
 • Ook kun je wensen van de eigen organisatie vertalen naar de juiste techniek en communicatiemiddelen en daarover heldere uitleg geven aan je collega’s
 • Je hebt kennis van fotobewerkingsprogramma ‘s en HTML en kan zelfstandig landingspagina’s opzetten en A-B testen ontwikkelen en analyseren
 • Je bent deskundig op het gebied van contentmanagementsystemen, bij voorkeur Magento 2
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, richting media/communicatie/informatica of vergelijkbaar
 • Je hebt kennis van Microsoft Office, Magento, Google Analytics, Google tag manager en weboptimalisatietools zoals Moz, Hotjar, vwo, Siteimprove en/ of Optimizely
 • Je hebt kennis van zoekmachineoptimalisatie (seo), webanalyse en online communicatie in brede zin
 • Je bent accuraat, nauwkeurig, initiatiefrijk, flexibel, hands-on en je goed kan goed samenwerken;
 • Ervaring binnen een commerciële online retailorganisatie is een pré
 • Affiniteit en/of ervaring in de fashionbranche is een pré;
 • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken;
 • Je loopt niet weg voor hectiek en bent in staat om te gaan met ad-hoc beslissingen
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Amsterdam

 

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarbij kwaliteitsgerichtheid en procesbewaking een belangrijke rol spelen. Je bent daarom proactief, kan goed samenwerken en bent servicegericht. Voel jij je aangesproken om het Girav team als online shop manager te komen versterken?

 

Ben jij onze nieuwe Online Shop Manager? Stuur dan je CV met je overtuigende motivatie naar [email protected]