Basic T-shirts

Basic T-shirts

Basic T-shirts voor elke man

Iedere man draagt ze bijna dagelijks; basic T-shirts om casual te dragen of voor onder een overhemd. Een goed en comfortabel basic T-shirt is immers de basis van je dagelijkse outfit. Girav heeft basic T-shirts in 3 lengtematen die daardoor ook zeer geschikt zijn voor langere mannen. Door de hoogwaardige materialen en kwaliteit, hebben Girav Basic T-shirts de perfecte en blijvende pasvorm voor elke (langere) man.

Lange Basic T-shirts in 17 maten

Zijn jouw T-shirts vaak te kort? Alle Basic T-shirts van Girav zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen. Hierdoor kan elke man, dus ook lange mannen, het perfecte T-shirt bij Girav vinden. De langere T-shirts zitten altijd heerlijk comfortabel en kruipen niet op tijdens het dragen ervan.  

Kwalitatieve T-shirts made in Europe

De regular fit T-shirts van Girav zijn gemaakt van 100% Amerikaans katoen en de slim fit T-shirts van luxe stretch katoen. Deze kwalitatieve T-shirts krimpen nauwelijks en blijven altijd goed in model. De T-shirts voelen altijd heerlijk zacht aan, wasbeurt na wasbeurt! Alle T-shirts zijn verantwoord geproduceerd in onze Europese fabrieken en worden stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor weten wij zeker dat je gegarandeerd tevreden bent over jouw Girav T-shirts. Onze basic T-shirts hebben geen irritante nek labels maar een zachte print. 

T-shirts in voordelige Sixpacks 

Draag jij bijna dagelijks een Girav basic T-shirt? Kies dan voor onze voordelige Sixpack T-shirts waardoor je altijd een schoon T-shirt in de kast hebt liggen! Zo grijp je nooit meer mis voor een shirt onder je overhemd of trui.

Basic T-shirts voor lange mannen

Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de basic T-shirts iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de T-shirts heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De basic T-shirts zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; T-shirts zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; T-shirts zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 - 12cm langer.

Basic T-shirts voor mannen kopen

Wil jij ook de beste basic T-shirts voor mannen kopen? Maak dan een keuze uit het assortiment van Girav. Als je voor 23.59 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verstuurd. Toch niet goed? Dan heb je 100 dagen de tijd om je T-shirts gratis te retourneren!