Uw mening is erg belangrijk voor ons!

  • 9.4
  • 9.2
  • 9.6
  • 9.4
  • 9.4
  • 9.2

Bij Girav hechten we veel waarde aan uw mening. Dankzij uw mening kunnen we onze dienstverlening contintue verbeteren. Daarnaast kan het andere bezoekers helpen bij het maken van hun keuze. Deze beoordelingen zijn afkomstig van onze klanten, verzameld via Kiyoh.

Beoordeel GiravBekijk alle reviews

1392 klantbeoordelingen

Matthijs, 4 september 2017

Pluspunten Ik besloot vandaag mijn witte Girav shirts ook in andere kleuren te bestellen, omdat ze zo mooi blijven. Nu zie ik dat ik deze 2 eerder aangeschafte shirts al 1,5 jaar draag! Ze zien er nog steeds perfect uit. reden om er meer aan te schaffen Verbeterpunten geen.

10
Communicatie 10
Snelheid/Levertijd 10
Betrouwbaarheid 10
Nazorg & Garantie 10
Kennis & Vakmanschap 10

Klant, 30 augustus 2017

Pluspunten Mooie, goedwerkende site. Eerste bestelling goed ontvangen. Kwaliteit erg mooi. Lengte LF al perfect voor lange mannen. Verbeterpunten geen

10
Communicatie 10
Snelheid/Levertijd 10
Betrouwbaarheid 10

Simon, 30 augustus 2017

Pluspunten Prima concept. Er is behoefte aan shirts met een fatsoenlijke lengte. Verbeterpunten Die ***** labels in de zij-naad van het shirt moeten weg of dood. Ik haat die dingen behoorlijk en vandaar de schappelijke 9 bij kennis en vakmanschap en een 8 voor de kwaliteit van de producten. Print het wasvoorschrift gewoon in de hals. En laat dat rot-label gewoon weg. En nee, ik ben te lui om het er uit te knippen. Ik scheur het er gewoon uit. Ik haat die troep. Maar de shirts zijn top, op die ***** labels na.

10
Communicatie 10
Snelheid/Levertijd 10
Betrouwbaarheid 10
Kennis & Vakmanschap 9
Bekijk alle reviews
€ 5,- korting op uw eerste shirts!

€ 5,- korting op uw eerste shirts!

Maak kennis met onze lange T-shirts en ontvang nu € 5,- voordeel op uw eerste bestelling . Vul uw mailadres hieronder in maak direct gebruik van deze tijdelijke aanbieding. Schrijf u nu in!