+31 6 57 41 08 10
Op kantoortijden antwoord binnen 30 minuten

Slim Fit

Lange Slim fit polo shirts van Girav

Slim fit polo’s voor lange mannen

Het dragen van polo’s brengt het nodige comfort met zich mee, daarbij zien polo shirts er stijlvol en netjes uit. Helaas is het niet altijd even makkelijk om een polo shirt te vinden, die goed zit en tegelijkertijd lang genoeg is. Zeker wanneer u langer bent dan twee meter is het aanbod passende polo shirts beperkt. Girav biedt hiervoor de oplossing, met een eigen uniek maatsysteem. Onze poloshirts voor heren zijn tot 12cm langer dan de gebruikelijke polo’s die u terugvindt in de winkelstraat. Door de combinatie lengte- en breedtemaat is iedere man, ongeacht zijn lengte in staat om een geschikt poloshirt te vinden.

Naadloos comfort door slim fit pasvorm

Het aanbod aan polo shirts voor heren van Girav bevat twee verschillende soorten pasvormen; de regular fit en slim fit pasvorm. Een slim fit polo shirt voor mannen sluit nauw aan bij de vorm van uw lichaam, terwijl een regular fit shirt iets wijder om uw schouders valt. Let bij het bestellen van uw product goed op de maat, u wilt immers niet dat een slim fit polo shirt alsnog te wijd wordt.

Maatsysteem van Girav

Op de maatsysteem pagina vindt u een uitgebreide uitleg over het opmeten van uw lengte- en breedtemaat en de precieze werking van ons maatsysteem. 

Verantwoorde productie

De lengte van onze polo’s is echter niet de enige reden om te kiezen voor de producten van Girav, ook de 100% verantwoorde productie met American Cotton brengt voordelen met zich mee. American Cotton heeft de eigenschap, dat de pasvorm en kleur ook na vele wasbeurten behouden blijven. Daarbij proberen wij bestellingen die op werkdagen voor 23.00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag al bij u af te leveren! 

         
Mouwlengte Pasvorm Kleur   Materiaal
Korte mouw Slim Fit Wit Bruin 100% katoen
Lange mouw Regular Fit Zwart Roze Katoen met elastan
    Blauw Groen Katoen met polyester
    Grijs Rode