Roze Poloshirts

Geen producten gevonden voor deze selectie.
  • Gratis verzenden Volgende werkdag in huis
  • Gratis retourneren Binnen 100 dagen
Beoordeling
9.2

Roze poloshirts voor lange mannen

Een roze poloshirt ziet er niet alleen stijlvol en netjes uit, veel mannen vinden het tevens lekker zitten boven casual jeans of bijvoorbeeld een hippe chino. Voor lange mannen is het aanbod polo’s in veel winkels over het algemeen zeer beperkt, waardoor zij al snel zullen moeten kiezen voor standaardshirts die snel opkruipen. Girav biedt de oplossing voor dit probleem. De poloshirts die u bij ons terugvindt hebben een extra lengtemaat die tot wel 12cm langer is dan standaard lengtematen bij veel andere winkels. Zo is het zelfs voor mannen langer dan twee meter mogelijk om een passende polo te vinden! Neem bijvoorbeeld onze hippe roze polo's voor heren, die prima te combineren is met een donkere jeans of chino.

Poloshirts gemaakt van American Cotton

Alle poloshirts van Girav zijn 100% verantwoord geproduceerd met American Cotton, een stof die bekend staat om de pasvorm en kleur, die gedurende een langere periode behouden blijven. Mocht u naar verloop van tijd toch opzoek zijn naar een nieuw poloshirt, dan kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief via de website. Zo houden we u in de toekomst geheel gratis op de hoogte van onze laatste acties, toevoegingen aan ons assortiment, enzovoorts. 

Uniek maatsysteem van Girav

Girav maakt gebruik van een uniek maatsysteem, bestaande uit drie vaste lengtematen: Standard Long Fit (gemiddelde lengte), Long Fit (lengte tussen de 1.85 en 1.90 meter) en Extra Long Fit (lengte boven de twee meter). Hoewel uw lengte een goede indicatie geeft voor het vinden van de juiste maat, speelt ook uw lichaamsbouw een rol in dit maatsysteem. Iemand met een smalle borstkas van 1.85 meter, kan wellicht beter kiezen voor een Standard Long Fit, dan voor een Long Fit poloshirt voor heren.

Service van Girav

Bij Girav vinden wij het belangrijk dat u het poloshirt vindt dat perfect bij u past. Mocht na de aflevering van uw bestelling blijken dat u de verkeerde maat gekozen heeft of dat de kleur niet goed staat, dan kunt u het roze poloshirt voor mannen eenvoudig en bovendien gratis retourneren.