Paarse Poloshirts

Geen producten gevonden voor deze selectie.
  • Gratis verzenden Volgende werkdag in huis
  • Gratis retourneren Binnen 100 dagen
Beoordeling
9.2

Paarse polo's voor lange mannen

Voor mannen met een lengte boven de 1.80m kan het lastig zijn om een polo shirt te vinden, die aansluit bij de vorm van uw lichaam. De meeste polo's zijn of te wijd of te kort of een combinatie van beide. Girav biedt een oplossing voor dit probleem, met ons unieke maatsysteem. De poloshirts die u bij Girav terugvindt zijn tot wel 12cm langer dan de standaard polo’s, waardoor u zelfs met een lengte boven de twee meter een passend poloshirt zult vinden bij Girav!

Paarse kleur lang behouden

Met een paars poloshirt voor heren maakt u hoe dan ook de blits, toch heeft deze kleur een stijlvolle en nette uitstraling. Het nadeel van veel paarse poloshirts is dat de kleur na een paar wasbeurten haar kleurintensiteit verliest. Om dit te voorkomen heeft Girav ervoor gekozen om bij de productie van de poloshirt het materiaal American Cotton te gebruiken. Niet alleen blijft de paarse kleur van de poloshirts een langere periode behouden, dit zelfde geldt ook voor de pasvorm en de lengte van de polo.

Twee verschillende pasvormen

Naast de kleur is ook de pasvorm van het poloshirt belangrijk. Bij Girav heeft u de keuze uit regular fit of slim fit poloshirts. De regular fit polo valt iets wijder om het lichaam terwijl de slim fit wat strakker om het lichaam valt.

Maat kiezen die bij u past

Voordat u een paarse polo bestelt is het belangrijk om op de hoogte te zijn van ons maatsysteem. Bij Girav werken we niet alleen met een standaard breedtemaat (S,M,L en XL), maar nemen we ook de lengte in acht. Op de maatsysteem pagina vindt u meer informatie over de maten en hoe u erachter komt welke maat het best bij u past.

Service van Girav

Mocht na het bestellen blijken dat uw paarse polo shirt niet goed aansluit of dat de kleur toch niet helemaal bevalt, dan kunt u deze eenvoudig en bovendien gratis retourneren.