+31 6 57 41 08 10
Op kantoortijden antwoord binnen 30 minuten

Korte Mouw

Lange Polo’s met korte mouw voor mannen

Onderstaand vindt u onze collectie extra lange poloshirts met korte mouw Comfortabele poloshirts om te dragen in uw vrije tijd of bij formele gelegenheden.

Polo's met korte mouwen voor lange mannen

Poloshirts zien er over het algemeen stijlvol uit, daarbij gaat het dragen ervan vaak gepaard met een hoge mate van comfort. Zeker wanneer u kiest voor de polo shirts van Girav! Onze poloshirts worden gemaakt van American Cotton, een speciale katoensoort die ervoor zorgt dat de pasvorm en de kleur van de polo gedurende een langere periode behouden blijft. Met ons unieke maatsysteem is het mogelijk om poloshirts aan te bieden voor mannen van een gemiddelde lengte tot mannen van een lengte boven de twee meter. Kies bijvoorbeeld voor een poloshirt met korte mouwen, wat ideaal te combineren is met bijvoorbeeld een colbert, jeans of een chino.

Maatsysteem polo's Girav

Girav biedt haar polo shirts met korte mouwen aan in drie verschillende lengtematen en de gebruikelijke breedtematen. Dit systeem is gebaseerd op de combinatie van uw lengte en lichaamsbouw. Voor mannen met een gemiddelde lengte zou onze Standard Long Fit polo goed moeten zitten, voor mannen tussen de 1.85 en 1.90 meter volstaat een Long Fit-poloshirt en mannen langer dan twee meter vinden een passende oplossing in een Extra Long Fit-poloshirt met korte mouwen. Op de maatsysteem pagina vindt u een uitgebreide uitleg over het opmeten van uw eigen maat.

Poloshirts in diverse kleuren

Naast de verschillende maten leveren wij poloshirts met korte mouwen voor heren aan in verschillende kleuren, uiteenlopend van wit tot roze, en met verschillende pasvormen. Kies bijvoorbeeld voor een regular fit pasvorm voor een loshangend poloshirt of voor de slim fit pasvorm, als een nauwere aansluiting op uw lichaam uw voorkeur krijgt.

Service bij Girav

Wanneer u een geschikt poloshirt met korte mouwen gevonden heeft, kunt u deze eenvoudig via onze website bestellen. Bestellingen die voor 23.00 uur worden geplaatst, proberen wij de volgende dag al bij u af te leveren. 

Voldoet het poloshirt niet volledig aan uw wensen, of heeft u liever een andere kleur, dan kunt u uw bestelling eenvoudig retourneren. 

         
Mouwlengte Pasvorm Kleur   Materiaal
Korte mouw Slim Fit Wit Bruin 100% katoen
Lange mouw Regular Fit Zwart Roze Katoen met elastan
    Blauw Groen Katoen met polyester
    Grijs Rode