Filteren
 1. extra-longfit-stretch-polo-marbella-dressblue
  Marbella Navy Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 2. Long Fit Black Slim Fit Poloshirt Marbella by Girav for tall Men
  Marbella Black Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 3. extra-lange-polo-blauw-pink-dress-blue
  Marbella Dark Slate Grey Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 4. LongFit Poloshirt for Men Slim Fit Marbella, Forest Green by Girav
  Marbella Forest Green Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 39,95
  Meer info
 5. Marbella Slim Fit Polo, Light Violet
  Marbella Light Violet Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 35,00
  Meer info
 6. Marbella Slim Fit Polo, Swedish Blue
  Marbella Swedish blue Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 7.  
 8.  
 9.  
Filteren

Extra lange Polo shirts met katoen elastan

Katoen Elastan polo's voor lange mannen

Bij Girav vindt u polo shirts die tot wel 12cm langer zijn dan de gemiddelde polo’s. Hierdoor zullen ook mannen die langer zijn dan twee meter een katoen elastan poloshirt vinden die goed aansluit op hun lichaambouw. De combinatie tussen de gebruikelijke breedtemaat, die andere kledingmerken ook gebruiken en de drie extra lengtematen zorgt ervoor dat lange slanke mannen, mannen met een maatje meer en atletisch gebouwde mannen een poloshirt vinden dat goed zit.

Elastan polo shirts voor mannen

Door de nauwe aansluiting van het poloshirt op uw lichaam, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Girav gebruikt drie standaard lengtematen, die gericht zijn op mannen met een gemiddelde lengte, een lengte tussen de 1.85 en 1.90 meter en op mannen met een lengte boven de twee meter. De stretch poloshirts voor heren van Girav zijn respectievelijke 2-4 cm, 4-8 cm en 8-12 cm langer dan bij de standaardmaten van andere winkels. De extra lengtemaat gekoppeld aan de lengte van de man is een goede indicatie, maar niet bepalend. Zo kunnen mannen langer dan 1.90m met een smalle bouw beter kiezen voor een standard long fit. Voor meer uitleg is het verstandig om onze speciale maatsysteem pagina te raadplegen. Daar vindt u niet alleen een uitgebreide maattabel, maar ook extra informatie over het correct opmeten van uw maten.

Veel verschillende katoen elastan polo's

Ons assortiment polo’s voor heren bevat een breed scala aan kleuren, pasvormen en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een stretch fit polo shirt voor mannen, wat samengesteld is uit American Cotton en elastan. American Cotton is een hoogwaardige kwaliteitsstof wat gekenmerkt wordt door een blijvende pasvorm en kleur, ook na vele wasbeurten! Het elastan zorgt voor een nauwe aansluiting om het lichaam, zonder dat de polo gaat irriteren aan uw huid. Heeft u liever een minder nauw poloshirt? Kijk eens bij de poloshirts van American Cotton en polyester, die wijder over uw lichaam vallen. 

Service van Girav

Mocht achteraf blijken dat u toch de verkeerde maat heeft gekozen, dan kunt u uw elastan poloshirt eenvoudig en bovendien gratis retourneren. Wanneer u een kleinere of grotere maat op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heeft u uw poloshirt de volgende werkdag in veel gevallen al in huis!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste aanvullingen aan ons assortiment of aanbiedingen? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief en u profiteert voortaan als eerste van onze acties.