Prints

Lange overhemden met print voor mannen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Overhemden met print voor lange mannen

Een outfit extra elan geven doet u door een overhemd met motief of print te kiezen. Bij Girav vindt u overhemden die speciaal zijn ontworpen voor lange mannen. Door de combinatie boordmaat en mouwlengte vindt u bij ons altijd een overhemd die perfect aan zal sluiten bij uw lichaamspostuur.

Modern fit pasvorm

De overhemden met print hebben allemaal een modern fit pasvorm. De overhemden vallen licht getailleerd om het lichaam en zitten zowel bij mannen met een gemiddeld postuur als mannen met een maatje meer uitstekend.

Maatsysteem van Girav

Een overhemd vinden die goed aansluit in slechts twee stappen. Om te beginnen meet u de omtrek van uw hals op om tot de boordmaat te komen. Vervolgens meet u de lengte van uw armen op. Met deze twee maten kunt u uiteindelijk de meest geschikte configuratie vinden in de maattabel die hiernaast is terug te vinden.

Overhemden van de beste kwaliteit

De overhemden met print zijn gemaakt van Italiaanse en Roemeense stoffen en geproduceerd in onze fabriek in West-Europa. Tijdens het productieproces worden de overhemden uitvoerig gecontroleerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

De service van Girav

Wanneer u op werkdagen voor 23:00 een overhemd met print besteld wordt deze de volgende dag al geleverd. Mocht het overhemd toch niet bevallen dan is het mogelijk om kosteloos de bestelling te retourneren.
€ 5,- korting op uw eerste shirts!

€ 5,- korting op uw eerste shirts!

Maak kennis met onze lange T-shirts en ontvang nu € 5,- voordeel op uw eerste bestelling . Vul uw mailadres hieronder in maak direct gebruik van deze tijdelijke aanbieding. Schrijf u nu in!