Overhemden met motief

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gestreepte overhemden voor lange mannen van Girav

Een gangbaar overhemd in de zakenwereld is een gestreept overhemd. Gemakkelijk te dragen onder een pak, maar ook goed te combineren met een pullover of gewoon als een op zich zelf staand kledingstuk te dragen. Met een streepjespatroon geeft u uw outfit net die extra touch. Een probleem waar veel langere mannen tegenaan loopt is het vinden van een goed zittend overhemd. Bij Girav vindt u gestreepte overhemden die speciaal zijn ontwikkeld voor langere mannen.

Maatsysteem Girav overhemden

De overhemden die u terugvindt bij Girav zijn opgebouwd uit twee maten namelijk de gebruikelijke boordmaat en de mouwlengte. Om tot de maat te komen die het best bij uw postuur past meet u allereerst de lengte van uw armen op (lengte vanaf het schouderblad tot aan de pols). Vervolgens meet u de omtrek van uw hals op (boordmaat).

Meerdere gestreepte overhemden

De gestreepte overhemden die wij leveren zijn door hun klassieke look tijdloos en passen daardoor bij vrijwel ieder smartcasual- en zakelijke outfit. Een gestreept overhemd is een absolute aanrader voor de moderne modieuze man.

Business overhemden met een goede pasvorm

De gestreepte overhemden uit de collectie van Girav hebben een modern fit pasvorm wat inhoudt dat ze licht getailleerd vallen. Door deze pasvorm kunnen de gestreepte overhemden zowel onder een pak gedragen worden als onder een pullover of los. De mogelijkheden die u heeft met de business overhemden van Girav zijn dan ook eindeloos.

Beste kwaliteit overhemden

Om ervoor te zorgen dat onze overhemden ook na tientallen wasbeurten haar pasvorm en kleuren behouden produceren we in West-Europa en gebruiken we kwalitatieve katoenen stoffen.