Geruit

Lange geruite overhemden van Girav

Geruit overhemd voor lange mannen

Een overhemd met ruit is het minst formele overhemd uit onze business overhemden collectie. Het geruite overhemd zorgt voor een speels effect en kan uitstekend gedragen worden onder een smartcasual outfit. Wanneer u een geruit overhemd combineert met een effen kledingstuk is het overhemd ook uitstekend te dragen bij meer formelere doeleinden. Een geruit overhemd biedt een hoop mogelijkheden en is een absolute must have voor uw garderobe.

Maatsysteem van Girav

Eén overhemd vinden als langere man is niet eenvoudig. Of de mouwen van het overhemd zijn te kort of het overhemd zit te los/te strak om de taille. De overhemden uit onze collectie zijn speciaal ontworpen voor de langere man. Girav houdt rekening met twee maten namelijk de traditionele boordmaat en de mouwlengtemaat. De combinatie tussen deze twee maten zorgt voor een uitstekende configuratie.

Traditioneel gekleurde overhemden

De geruite overhemden uit onze collectie zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: steel blue, sky blue en violet. Deze traditionelere gekleurde overhemden zijn dan ook gemakkelijk te combineren met de kledingstukken die u al in uw garderobe heeft hangen.

Service van Girav

Snel kunnen genieten van uw overhemd met ruit? Bestellingen die u doordeweeks voor 23:00 doet worden de volgende dag al thuisbezorgd. Mocht het overhemd met ruit niet passen of de kleur niet bevallen? Geen enkel probleem bij Girav. Naast het gratis verzenden van uw bestelling handelen we ook gratis de gehele retournering af.
€ 5,- korting op uw eerste shirts!

€ 5,- korting op uw eerste shirts!

Maak kennis met onze lange T-shirts en ontvang nu € 5,- voordeel op uw eerste bestelling . Vul uw mailadres hieronder in maak direct gebruik van deze tijdelijke aanbieding. Schrijf u nu in!