Vacatures bij Girav Amsterdam

Functie:

Duitstalige Medewerker Klantenservice (20-24 uur)

 

Standplaats:

Amsterdam Centrum

 

Functieomschrijving:

Ben jij native Duits of spreek je vloeiend Duits? En beheers je ook de Nederlandse taal? Ben je commercieel ingesteld en flexibel qua werktijden? Is het je oprechte passie om klanten perfect te helpen en te adviseren? Binnen de functie van medewerker klantenservice handel je zelfstandig binnenkomende telefoongesprekken af, beantwoordt je vragen van consumenten via de mail en verstrek je informatie over onze producten aan klanten.

Klantenservice vinden we namelijk super belangrijk en hier onderscheiden we ons mee!

Als Medewerker Klantenservice ben je werkzaam voor met name de Nederlandse en Duitse particuliere markt. Je werkt vanuit ons kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. We zoeken in eerste instantie iemand voor plm. 16 uur verdeeld over 2 of 3 dagen door de week en flexibel beschikbaar in schoolvakanties.

 

Functie eisen:

We zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat met:

- Uitstekende beheersing van de Duitse en Nederlandse taal in woord en geschrift
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Commerciële instelling
- Uitstekende computervaardigheden
- Een prettige telefoonstem
- Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
- Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau 

 

Arbeidsvoorwaarden:

We bieden je een uitdagende functie en ontplooiingsmogelijkheden in een jonge, groeiende organisatie. Naast een marktconform salaris bieden we pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en een laptop.

 

Reageren?

Enthousiast over deze functie? Vind je het oprecht leuk om klanten perfect te bedienen? Woon je in Amsterdam of directe omgeving? Stuur dan een email met motivatie en CV naar [email protected] Heb je nog vragen? Dan kun je ons op werkdagen bellen (020-4721002) tussen 9 en 17 uur, we helpen je graag om een goed beeld te krijgen van ons bedrijf en de functie.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.