LONG FIT MAATSYSTEEM

ONS MAATSYSTEEM UITGELEGD

 

Het concept van Girav is uit nood geboren. Lange T-shirts van hoge kwaliteit zijn moeilijk te vinden. De traditionele confectiematen S, M en L zijn smal en aan de korte kant, zeker na een paar keer wassen. En shirts in XXL niet dan welliswaar iets langer, maar zijn dan voor veel mannen veel te breed. Bestaan er dan geen shirts voor lange, slanke mannen? Of lange mannen met een normale lichaamsbouw?

 

De mannen in West-Europa zijn naar verhoudig groot. Veel mannen zijn, vanwege hun lengte, genoodzaakt om kleding te kopen in de grotere maten. Dit omdat de traditionele merken standaard maten voeren. En daarbij geldt dat de grotere maten ook automatische 'brede' maten zijn. En dat ondanks dat niet alle lange altijd ook breder zijn. Veel mannen hebben een normale lichaamsbouw of een slank postuur. Uit deze frustratie is het merk Girav geboren; extra lange T-shirts met een normale pasvorm voor mannen. 

 

Girav Long Fit Maatsysteem

Bij Girav hebben we een alternatief maatsysteem bedacht. Een systeem waarbij niet alleen met de lichaamsbreedte rekening wordt gehouden, maar ook de lichaamslengte. Daarbij streven we naar hoge kwaliteit, die we realiseren door de shirts in Europa te produceren. Al onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen, waarbij de basic T-shirts zelfs in 3 lengtes verkrijgbaar zijn.

Girav maatkiezer

Na het doorlopen van de Girav maatkiezer, vind je bovenstaand je geschikte maat. Lees hieronder meer over de precieze maattabellen en bijbehorende afmetingen.