BIJ € 75 ONTVANG
JE EEN GIRAV
ORANJE SHIRT CADEAU


Met KINGSDAY voor de deur gaan we bij Girav helemaal oranje! Onze mannen zijn klaar voor een feestje en daarom geven we tot KINGSDAY(of zolang de voorraad strekt) een Girav Oranje T-shirt cadeau bij bestellingen vanaf € 75.

HOE WERKT DE ACTIE?

Bestel deze week voor € 75 en je zult tijdens het afrekenen de mogelijkheid krijgen om het Girav Oranje shirt in jouw gewenste maat aan de bestelling toe te voegen. Zorg wel dat je op tijd bestelt, want voor deze actie geldt OP=OP. Uitverkochte maten zullen niet worden aangevuld! Maximaal 1 oranje shirt per adres.

KINGSDAY ORANGE

JOUW T-SHIRT VOOR KINGSDAY


Jij hoeft je deze KINGSDAY in ieder geval geen zorgen te maken over welk shirt je aan moet. Ons oranje shirt heeft een fraai logo op de borst en op de achterkant in de nek staat het Girav logo. Jij kunt dit shirt met trots dragen! Alle shirts hebben een normale pasvorm (regular fit) en zijn in 3 lengtematen verkrijgbaar.

Bekijk het oranje T-shirt

ACTIEVOORWAARDEN

Wil jij ook een oranje shirt ontvangen? Bestel dan voor € 75 in de shop en voeg tijdens het afrekenen het Girav Oranje shirt in jouw gewenste maat aan de bestelling toe. Let op: wanneer je een deel van je bestelling terugstuurt, zullen we het oranje shirt verrekenen. De waarde van het oranje shirt is € 34,95. Dit bedrag zal, wanneer je besluit het oranje shirt te houden in mindering worden gebracht op je retour. Wil je dit niet stuur het oranje shirt dan ook direct retour.

Shop nu: T-shirts met print