Bezig met laden...

Girav.nl, dé webshop om online grote maten T-Shirts te kopen

Ken je dat? T-shirts die uit je broek kruipen na een paar keer wassen? Er is een oplossing! T-shirts van Girav. Hoogwaardige T-shirts in lengtematen met een optimale pasvorm. Speciaal voor lange mannen vanaf 1.85m. Met Girav dus nooit meer te korte T-shirts!

Zoekt u grote maten T-shirts en dan met name lange T-shirts?

Dan bent u bij Girav Long Fit aan het juiste adres. We zijn lengtematen specialist en hebben grote maten T-shirts in maat S t/m 3XL.

Niet alleen forse mannen kunnen bij ons terecht. Ook mannen met een slank of normaal postuur profiteren van ons unieke maatsysteem. Zij dragen meestal grote maten T-shirts die veel te wijd zijn. Dit komt omdat de meeste T-shirt pas langer worden in maat XXL of 3XL. Bij Girav zijn ALLE T-shirts lang. Onze shirts variëren in de breedte van maar S t/m 3XL en zijn in alle maten lang.

Girav introduceert het unieke Long Fit T-shirt concept voor lange mannen

Mensen worden steeds langer. Nederland heeft gemiddeld de langste bevolking ter wereld. Voor lange mannen is het lastig om goed passende kleding te vinden.

Onze collectie bestaat uit verschillende modellen en maten lange T-shirts, poloshirts en long sleeves. We maken onze producten in hoogwaardige kwaliteit met een uitgekiende pasvorm. Het mag namelijk niet zo zijn dat na een paar keer wassen de extra grote maat door krimp is verdwenen.

We maken onderscheid tussen Long Fit (/LF) voor mannen vanaf 1,85 m. en Extra Long Fit (/XLF) voor mannen vanaf 2 m. Sinds kort hebben we ook Standard Long in drie modellen. Uit vele verzoeken bleek dat ook mannen met een gemiddelde lengte het prettig vinden om hoogwaardige shirts te dragen die iets langer zijn dan normaal.

Maak uw keuze in het topmenu (bovenaan deze pagina) om naar de grote maten T-shirts of polo's te gaan.