+31 6 57 41 08 10
Op kantoortijden antwoord binnen 30 minuten

Printed T-shirts

Lange T-shirts met print van Girav

Draagt u geregeld een casual t-shirt boven uw jeans of bijvoorbeeld een hippe chino? Onderstaand vindt u de collectie T-shirts met print. Deze lange T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. De T-shirts zijn in Long Fit en Extra Long Fit verkrijgbaar.

Printed T-shirts voor lange mannen

Draagt u geregeld een casual T-shirt boven uw jeans of bijvoorbeeld een hippe chino? Wellicht is het gevoel van een opkruipend shirt u dan niet onbekend! Om een oplossing te bieden voor deze ergernis biedt Girav T-shirts met een print die tot wel 12cm langer zijn dan de meeste T-shirts die u in de winkels terugvindt. Tevens maken deze langere shirts het ook voor mannen met een lengte boven de 1.85m mogelijk om een passend T-shirt te vinden! Om nog langer te kunnen genieten van uw casual T-shirts met print maakt Girav gebruik van American Cotton. Een katoensoort die door haar sterkere vezels tot wel 33% langer haar pasvorm en kleur behoudt dan ander katoen. Dit is zeker bij de casual shirts met print voor heren essentieel, want u wilt niet dat uw print beschadigd of verkleurt tijdens het wassen. Heeft u liever een neutraal casual T-shirt? Kijk dan vooral naar ons volledige assortiment casual T-shirts.

Uniek maatsysteem met drie maten

Ons unieke maatsysteem bestaat uit drie vaste maten, namelijk: Standard Long Fit, Long Fit en Extra Long Fit. Deze maten zijn gebaseerd op de lengte en lichaamsbouw van mannen en zijn geschikt voor mannen van een gemiddelde lengte tot heren groter dan twee meter. Omdat de maten afwijken van de standaardmaten, is het belangrijk om vooraf op te meten wat uw maat is. Op de maatsysteem pagina geven u hier een handige uitleg over.

Service van Girav

Heeft u het gewenste casual t-shirt met print gevonden? Door het T-shirt op werkdagen voor 23.59 uur te bestellen, proberen wij deze dezelfde dag nog naar u te verzenden. Zo heeft u uw nieuwe product de volgende dag al in huis! Mocht bij aflevering blijken dat het shirt toch niet goed past, dan kunt u deze eenvoudig en gratis retourneren.