Styling

Welke kleding draag je bij welke temperatuur?

Welke kleding draag je bij welke temperatuur en hoe maak je daarin de juiste keuze? Het overkomt de besten: veel te bloot op een frisse dag of juist enorm warm aangekleed terwijl de rest het lekker luchtig houdt. Met een paar handige tips maak je het jezelf een stuk makkelijker, om de plank niet meer mis te slaan.

Het voorjaar is nog geen zomer

Welke kleding hoort bij welke temperatuur is natuurlijk geen keiharde regel, maar je kunt wel een paar handige richtlijnen gebruiken. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat het voorjaar nog geen zomer is. Waarschijnlijk heb jij al zin in het zonnetje en laat je dat zien in je outfit. Maak het toch nog niet té zomers, dus pas op met blote tenen en bloot in het algemeen. Te koud of te schaars gekleed staat helaas een beetje armoedig.

Tip: wil je toch lekker zomers gekleed? Met een paar (licht) gebruinde benen zijn dat de eerste lichaamsdelen die je kunt laten zien.

Meest verkochte producten
Coming soon
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Coming soon
Wales worker Overshirt, Dark olive
Wales
100% katoen Regular Fit
Slechts € 129,95
Nieuw
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Dark jeans
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Bologna Linnen Overhemd, Blauw gestreept
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95

Licht met een beetje kleur

Het is een uitstekend idee om je bij stijgende temperaturen wat lichter te kleden, als we het hebben over de kleuren. Dat betekent aan de andere kant niet dat je ineens helemaal in het wit kunt verschijnen.

In het voorjaar zijn we zelf vaak nog wat bleekjes. Kies een paar leuke lentekleuren met lichte tinten, maar sla er niet in door. Houd rekening met jouw eigen tint en pas voorlopig nog even op met een T-shirt of poloshirt in (licht)roze en bijvoorbeeld geel.

Donkerder maakt warmer

Welke kleding je draagt bij welke temperatuur kun je ook andersom aanpakken. Te warm is ook niet meer nodig, omdat we in het voorjaar vieren dat we de winter achter ons hebben gelaten. Draag niet te veel zwart en (donker)grijs of bruin. Het zijn warme kleuren, die naar achteren mogen in de kast om het voorjaar te verwelkomen.

De juiste kleding bij iedere temperatuur

Ligt de kast vooral vol met donkere kleding, niet zo geschikt bij de nieuwe temperaturen van het voorjaar? Ontdek onze polo shirts en andere kleding in mooie lichte kleuren, ideaal bij de temperatuur die je de komende weken en maanden kunt verwachten.

De ideale kleding bij iedere temperatuur gevonden? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem. Bestellingen voor 23:59u heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.

Vind binnen 1 minuut de perfecte polo

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes