Ga voor een casual chique uitstraling en combineer een pullover met een overhemd. Hoe draag je een pullover en overhemd echter zodat het stijlvol staat?

Casual chique

Je kan bij een pullover en overhemd gaan voor een casual chique look. Om deze uitstraling te krijgen, kies je een effen overhemd. De meest geschikte trui in deze situatie is een pullover met v-hals.

V-hals: geschikt voor alle situaties

De v-hals pullover is een ideale trui om te combineren met een overhemd. Voor een klassieke look draag je een wit overhemd onder een pullover in een neutrale kleur.

Ook een formele look is mogelijk. Ga dan ook voor een stropdas en knoop het overhemd dicht. Voor een meer casual uitstraling laat je de bovenste knoopjes van je overhemd open.

Informele uitstraling

Wil je nog verder gaan met het casual chique? Doe dan het overhemd niet in je broek, maar laat deze onder je pullover vandaan komen.

V-hals pullovers bij Girav

Bij Girav hebben we diverse kleuren v-hals pullovers in het assortiment. De v-hals trui is beschikbaar in acht kleuren. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende soorten en kleuren, zoals Jeans Blue en Black (zie hieronder). Zo vind je altijd de perfecte combinatie van overhemd en v-hals pullover.

vancouver jeans blue

vancouver black