T-Shirt trends in 2015

Ben je graag op de hoogte van de nieuwste mode? De laatste trends in shirts als het gaat om kleuren en designs? We hebben de belangrijkste trends in shirts voor de zomer van 2015 voor je op een rijtje gezet. Het zomerseizoen belooft een cool en fantasierijk feestje te worden.

 

Wit

Natuurlijk! Ook deze zomer kun je weer je luchtige witte shirts dragen. Je lekker getinte huid valt extra op bij het dragen van witte shirts. Deze kleur doet het elke zomer goed, maar in 2015 verwachten we dat mannen nog vaker kiezen voor witte shirts.

 

Dessins

Helemaal hip in 2015; dessins en uitbundige prints. Toch kiezen wij liever strakke lijnen en niet te veel drukke printjes op onze t-shirts. Toch zullen we dit jaar wel met een verassende nieuwe lijn komen, waarmee we ook voor een deel met deze trend meegaan.

 

Blauw, groen, geel, oranje en bruin

Dit jaar geen fuchsia roze of aqua blauw als het aan de trendwatchers ligt. Coole, degelijke kleuren worden deze zomer de kleuren om te dragen als het gaat om shirts. Traditionele donkere kleuren zijn nog altijd populair. Voldoende kleuren om uit te kiezen voor je nieuwe t-shirt.

 

Mooie afwerkingen

Het gaat om details: mooie stiksels en versieringen. Gedetailleerde boordjes bij T-shirts krijgen extra aandacht. Ook T-shirts met opgestikte borstzakjes en omgeslagen mouwen zullen bij veel merken aan de collectie worden toegevoegd.

 

Nieuwe collectie Girav T-shirts

Eind maart zal Girav de nieuwe collectie zomershirts op de markt brengen. In de nieuwe collectie een aantal verrassingen, maar voor al onze T-shirts blijft de basis hetzelfde: meer lengte, meer kwaliteit en meer comfort!

[mwi_prod_slider cat_id=”10″ max_per_slide=”16″]