Het Nederlandse kledingmerk Girav biedt nu ook Slim Fit poloshirts voor mannen. Natuurlijk zijn de polo’s net als de T-shirts van Girav extra lang, zodat de polo’s ook voor langere mannen geschikt zijn. De Monaco Slim Fit polo’s zijn dit jaar in 3 kleuren verkrijgbaar.

Trendy Slim Fit polo’s voor mannen

De slim fit polo’s hebben een aangesloten pasvorm. De polo’s met korte mouw worden bij Girav alleen in de zomer in de collectie opgenomen. De Monaco polo is dit jaar verkrijgbaar in Blauw, Zwart en Hawaï Blue. Prima kleuren voor zowel formele als informele gelegenheden.

Katoenen herenpolo’s

De Slim Fit poloshirts zijn een aanvulling op de 100% katoenen polo’s voor mannen. Deze polo’s zijn in een groot aantal kleuren beschikbaar in de zomercollectie. De katoenen herenpolo’s vallen wijder, waardoor ze een andere pasvorm hebben. Naast de polo’s heeft Girav dit jaar opnieuw een grote collectie lange T-shirts voor mannen. Door het unieke maatsysteem hebben de shirts altijd een perfecte pasvorm, zowel in de lengte als de breedte.

Zomercollectie Girav

Naast de lange poloshirts heeft Girav in de zomercollectie ook lange casual T-shirts en ondershirts voor mannen in diverse kleuren. De gehele collectie van Girav is te vinden op Girav.nl

Lees ook: