Het witte t-shirt: perfect om te dragen, dankzij zijn eenvoud. Een wit shirt is veelzijdig en in verschillende outfits te gebruiken. Het is het ideale kledingstuk om laagjes te dragen. Wij geven je vijf manieren om dit fashionitem in je outfit te verwerken.

1. Houd het simpel

Een wit t-shirt straalt eenvoud uit. Je kan ervoor kiezen om je gehele outfit simpel te houden. Draag bijvoorbeeld een mooie jeans onder je shirt. Bij een eenvoudige outfit is het wel extra belangrijk dat het witte t-shirt een goede pasvorm heeft. 

2. Voeg kleur toe aan je outfit

Kleurrijke kledingstukken doen het erg goed in combinatie met een wit t-shirt. Zo zijn geprinte broeken deze zomer ook bij mannen een veelgedragen kledingstuk. Combineer een wit shirt met een kleurrijke broek om een unieke draai aan je outfit te geven. 

3. Denim

Witte shirts en spijkerstof zijn het recept voor een succesvolle outfit. In de zomer kies je voor denim in een lichte kleur of een verwassen variant. Combineer je witte t-shirt met een denim jack of een mooie jeans.

4. Combineren met een jack

Zoals we eerder al zeiden, kan je een wit shirt combineren met andere kledingstukken. Stijl het shirt met een mooie jas, zoals een leren jas of camel trenchcoat. Door het eenvoudige shirt komt de nadruk nog meer op de jas te liggen.

5. Formele outfits

Een wit t-shirt kan je ook goed gebruiken in formele outfits. Zorg er dan wel voor dat de outfit niet te casual wordt en je shirt van goede kwaliteit draagt. Het liefste kies je een getailleerd shirt, dat je in de broek draagt. Let ook op de schoenen; afgetrapte sneakers staan natuurlijk niet professioneel. 

Het juiste witte t-shirt

De pasvorm van het t-shirt en kwaliteit van het materiaal zijn erg belangrijk wanneer je een wit t-shirt draagt. De t-shirts van Girav zijn gemaakt van Amerikaans katoen, waardoor ze extra lang meegaan. Ook heb je de keuze uit verschillende modellen, waaronder slim fit en modern fit.