Ga je naar de sportschool? Er goed uitzien is vrijwel altijd de reden om te gaan sporten. Toch willen de meeste mensen er ook tijdens het sporten leuk uitzien. Maar hoe doe je dat?

Natuurlijk ben je in de sportschool om te sporten. Maar dat betekent niet dat je er onverzorgd moet rondlopen. Hieronder benoemen we drie punten waardoor je er onverzorgd uitziet. Ook vertellen we hoe je er wel verzorgd uit kan zien.

Te wijde kleding

Het klinkt misschien logisch, maar draag altijd sportkleding in de goede maat. Te wijde kleding staat niet alleen onverzorgd, maar is ook niet bevorderend voor je sportieve prestaties. Je kan namelijk in baggy kleding niet goed controleren of je de juiste houding hanteert bij de oefeningen. Onze joggingbroeken sluiten bijvoorbeeld goed aan, zonder dat je beperkt wordt tijdens het sporten.

Te kleine of te weinig kleding

Het andere uiterste hoeft ook niet. Er zit niemand te wachten op veel te strakke kleding of nietsverhullende kledingstukken. Wil je toch graag je getrainde lichaam laten zien, kies dan voor een sportshirts voor heren met een getailleerde pasvorm. Zo toon je je lichaam op een gepaste manier.

Te veel felle kleuren

De meeste sportmerken zijn het waarschijnlijk niet met ons eens, maar felle kleuren zijn niet altijd een goed idee. Niet alleen zijn felle kleuren lastig te combineren, ze kleden ook nog eens weinig af. Ben je dus nog niet helemaal in vorm, dan kunnen felle kleuren daar juist de nadruk op leggen. Dit betekent overigens niet dat je geen kleur kan dragen, maar laat de echte neonkleuren even links liggen.

Sportshirts Girav

Bij Girav vind je speciale sportshirts voor mannen. Wil je je lichaam laten zien? Kies dan voor de sportpolo’s met een slim fit. Liever geen getailleerde pasvorm? We hebben ook normale sportshirts in het assortiment met een regular fit.

Lees meer: