Iedereen zou het in zijn kast moeten hebben: een wit kledingstuk. Ongeacht of het nu een wit T-shirt, wit overhemd of een polo in het wit is. Heb jij nog geen wit in jouw kast hangen, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Wit is namelijk een kleur die je overal en altijd kunt dragen. De kleur is eenvoudig te combineren en nog stijlvol ook. Ben je nog niet overtuigd, lees dan snel verder!

Witte kleding in elk seizoen

Als je aan witte kleding denkt, denk je al snel aan de zomer. Dat wit goed te dragen is in de zomer, klopt als een bus. Het reflecteert de kleuren van de zon, wat het licht en luchtig maakt terwijl zwart juist alle kleuren van de zon absorbeert wat resulteert in hitte. Maar ook tijdens de rest van het jaar kan jij prima witte kleding dragen. Wit is dus een kleur die je elk seizoen kunt dragen én het is ook nog eens een kleur die bijna iedereen goed staat. Ideaal dus, mits je dit goed combineert met de rest van jouw outfit.
Witte T-shirts en overhemden maken een man stijlvol - mits goed passend en van goede kwaliteit

Kleding wit combineren

Witte kleding combineren is erg eenvoudig, het staat namelijk bij heel veel kleuren goed. Ga je voor een casual look? Combineer jouw witte T-shirt of polo dan met een jeans, en eventueel nog witte schoenen en een wit of lichtgrijs horloge. Wanneer je een kwalitatief goed wit T-shirt hebt, kun je hier echt een prima casual outfit mee maken, wees daar niet bang voor. Vouw de randjes van je mouwen van je T-shirt eens twee keer omhoog voor een nog meer casual en creatievere look. Een trend die vrij veel gezien is in 2017 en 2018. Uiteraard kan je wit ook erg goed naar kantoor dragen. Een wit overhemd staat bij vrijwel alle pakken en broeken mooi, dus dit is echt een must-have. En je kunt ook heel goed een wit overhemd dragen boven een jeans, met daarbij het jasje van je pak. Wil jij je netjes maar toch casual kleden, kies dan eens voor een witte polo.

Welke kleuren of materialen staan er goed bij wit? Denim of leer bruin staat erg stijlvol in combinatie met wit. Maar eigenlijk kan jij elke kleur goed combineren met wit. Zelfs wit op wit is mogelijk, maar zorg er dan wel voor dat beide witte items van een andere stof zijn gemaakt. Dat breekt het geheel een beetje.

Juiste maat witte kleding

Waar zwart kan afkleden, is dit bij witte kleding niet het geval. Het is daarom van belang dat je jouw witte kleding in de goede maat besteld. Een wit overhemd, witte polo of wit T-shirt die niet mooi aansluit kan een flinke afknapper zijn, wat natuurlijk heel zonde is. Je kan missers voorkomen door goed te kijken of je kleding met een normale fit of slim fit pasvorm koopt: valt de kleding normaal of is deze getailleerd? Let hier altijd op bij het aanschaffen van nieuwe kleding, dit kan je outfit echt maken of breken.

Bij Girav hebben we een speciaal en uniek lang maatsysteem ontwikkeld. Zo zorg jij er altijd voor dat je de juiste maat in huis haalt.

Witte kleding van Girav

Ben jij overtuigd en vind jij een wit kledingstuk ook zo stijlvol en functioneel? Bij Girav hebben we een ruim assortiment witte kleding. Zo kan je bij Girav terecht voor een wit T-shirt, maar ook een wit overhemd of een witte polo. Liever iets met kleur? Uiteraard kan je ook kleurrijke shirts en overhemden kopen bij Girav.