De lente is begonnen en dat betekent dat de zon zich weer steeds vaker laat zien. Hoog tijd om te gaan hardlopen of een andere sport in de buitenlucht te beoefenen. Maar waar vind je hardloopshirts en sportshirts die lang genoeg zijn?

Sportshirts voor de lange man

Wanneer je gaat sporten, wil je je graag op je gemak voelen. Het is niet prettig als je sportshirt continu omhoog kruipt of gewoonweg te kort is. Girav heeft speciaal voor de lange man sportshirts ontwikkeld. Deze extra lange sportshirts zijn ook nog eens sneldrogend en antibacterieel.

Niemand vindt het prettig om in bezwete kleding rond te lopen of naar zweet te ruiken. Als je actief gaat sporten, ontkom je niet aan een bezweet lichaam. De Girav sportshirts zijn echter sneldrogend en gaan nare geurtjes tegen.

Sneldrogende sportshirts

Sportshirts van polyester zijn sneldrogend. Dit heeft twee grote voordelen:

  • de lange sportshirts drogen snel tijdens het sporten
  • de shirts zijn snel droog na een wasbeurt

Antibacterieel door speciale behandeling

Voor de lange sportshirts van Girav is gebruik gemaakt van HeiQ Fresh Tech. HeiQ Fresh Tech beschermt textiel tegen geuren uit de omgeving (bv. rook, knoflook), fabrieksgeuren en lichaamsgeuren (zweet). Door deze behandelmethode blijven de sportshirts langer geurvrij en hygiënisch. De shirts hebben ook minder vaak een wasbeurt nodig.

Ben je als lange man op zoek naar goede sportshirts heren? Ga dan voor de sneldrogende en antibacteriële sportshirts van Girav. Je hebt de keuze uit sportshirts of sportpolo’s, in verschillende kleuren.