Als lange man kan het soms lastig zijn om goede kleding te vinden. Shirts met korte mouwen zijn al een opgave vanwege de juiste breedte en lengte, maar bij lange mouwen speelt ook de mouwlengte een rol. Gelukkig zijn er steeds meer overhemden en shirts te vinden met mouwlengte 7. Wat houdt deze mouwlengte in en wat zijn de voordelen?

Wat is mouwlengte 7?

Mouwlengte 7 staat voor extra lange mouwen. Deze mouwlengte is nog lastig te vinden, maar er is veel vraag naar longsleeves en overhemden met extra lange mouwen. Lange mannen willen T-shirts die lang genoeg zijn en dat geldt ook voor de mouwlengte. Het merk Girav is gericht op de lange man en biedt om deze reden longsleeves en overhemden met extra mouwlengte aan.

Meerwaarde van extra lange mouwen

Of je nu klein of lang bent, je wilt dat kleding goed zit en mooi staat. Te korte shirts bij lange mannen zijn een veelvoorkomend frustratiepunt, waar Girav de oplossing voor biedt: shirts en overhemden die lang genoeg zijn zonder hun pasvorm te verliezen.

Je hebt de keuze uit verschillende lengte- en breedtematen, zodat je altijd het kledingstuk vindt dat perfect bij je past. De shirts en overhemden zijn niet alleen beschikbaar in diverse lengtematen, maar ook in meerdere mouwlengtes; namelijk mouwlengte 6 of mouwlengte 7.

Het verschil tussen normale shirts en shirts met mouwlengte 6 of 7:

  • Shirts met mouwlengte 6: mouwen zijn 4 centimeter langer dan normaal.
  • Shirts met mouwlengte 7: mouwen zijn 8 centimeter langer dan normaal.

Dankzij dit onderscheid in mouwlengtes kan je nu shirts vinden die precies bij je lichaamsbouw passen. Zo hoef je als lange man niet langer met te korte mouwen over straat.

Girav maattabel overhemden met mouwlengte 7

Armlengte vanaf 71,5 centimeter. Alle maten hieronder zijn in centimeters.

Shirts met mouwlengte 7 - Girav shirts maattabel

Girav maattabel – shirts met mouwlengte 7 – Klik er op voor meer Girav overhemden maattabel informatie

Shirts voor lange mannen

Nederlandse mannen behoren tot de langste ter wereld, waardoor er in ons kleine kikkerlandje veel vraag is naar lange kleding. Girav speelt in op deze behoefte en biedt T-shirts en overhemden aan met verschillende breedte- en lengtematen en mouwlengtes. Bekijk hier de overhemden en T-shirts gericht op de lange man.