Recent introduceerde Girav al lange T-shirts met print in de zomercollectie en nu is de casual lijn uitgebreid met 3 nieuwe lange T-shirt modellen voor mannen. De Cape Town, Ibiza en Cannes zijn toegevoegd aan de zomercollectie van het merk met de lange T-shirts.

Cape Town

Het Cape Town T-shirt is geschikt voor elke zomerse gelegenheid. Het lange shirt is in 7 actuele kleuren verkrijgbaar en is gemaakt van 100% katoen en heeft een V-hals. Het shirt is zowel in Long Fit als Extra Long Fit te koop in de webshop van Girav.

Ibiza

Voor een mooie zomerse casual look komt Girav met het Ibiza shirt. Het shirt geeft casual sfeer door de linnen uitstraling. Het is een heerlijk trendy shirt met een kleine pocket op de borst. De Ibiza is als lang T-shirt en extra lang T-shirt te koop.

Cannes

De mannen die graag een aangesloten T-shirt dragen kunnen in de zomercollectie van Girav kiezen voor de Cannes. Dit T-shirt is Slim Fit en sluit strak aan op het lichaam. Ook dit T-shirt is uitgevoerd in Long Fit en Extra Long Fit. Het shirt is voorlopig verkrijgbaar in 3 kleuren: Dress Blue, Hawaï Blue en Metal Green.

Zomercollectie Girav

Naast de lange T-shirts heeft Girav in de zomercollectie ook lange poloshirts voor mannen in diverse kleuren en zowel als regular fit als slim fit. De gehele collectie van Girav is te vinden op Girav.nl