Deze maand komt Girav Long Fit voor het eerst met een collectie lange T-Shirts met print. Het Nederlandse kledingmerk is bekend van de lange(re) basic T-shirts, maar komt nu dus ook met een collectie T-shirts met print. In de zomercollectie zijn 6 T-shirts opgenomen met opdruk.

Manhattan T-shirts

Elk bedrukte T-shirt is gelinkt aan een stad. Voor de eerste serie T-shirts met print heeft Girav gekozen voor New York – Manhattan. De Manhattan T-shirts zijn te koop in 6 kleuren en 4 prints. Alle Manhattan T-shirts zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een populaire ronde hals.

Lange Shirts voor mannen

De Manhattan T-shirts zijn volgens het maatsysteem van Girav verkrijgbaar in Long Fit en Extra Long Fit. De lange shirts zijn dus bijzonder geschikt voor langere mannen of mannen die graag een Long Fit t-shirt met print dragen in de zomermaanden.

Zomercollectie

De nieuwe T-shirts van Girav zijn verkrijgbaar in de webshop van Girav onder de Casuals. Het unieke eigen maatsysteem zorgt er voor dat de shirts altijd een perfecte pasvorm hebben. Inmiddels is in de webshop van Girav ruimte ingericht voor de zomercollectie T-shirts en Poloshirts voor mannen.

Lees meer: