Styling

Hoe draag je een henley shirt?

Een Henley shirt is een veelzijdig kledingstuk voor mannen, dat op veel manieren te dragen is. Wat zijn goede manieren om een Henley in zakelijke en informele situaties te stijlen?

Stijlvol en uniek

Een Henley shirt is een uniek kledingstuk; het heeft veel weg van een T-shirt, maar heeft enkele knopen als toevoeging. De henley shirts van Girav zijn qua materiaal iets dikker dan een poloshirt of T-shirt. Door de lange mouwen is de Henley ideaal in de herfst of winter.

Henley T-shirts
Nieuw
Havana Henley, Light olive
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Hydra blue
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Bright peach
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Lavender
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Fresh green
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95

De Henley shirts van Girav zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastan. Door deze materialen hebben de shirts een normale pasvorm, maar zijn ze licht elastisch. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort, ideaal bij informele én formele gelegenheden.

Zakelijke gelegenheden

Een Henley is perfect te combineren met een colbert of blazer. Combineer de donkerblauwe Henley bijvoorbeeld met een zwarte colbert. Maak de outfit af met een donkere jeans of pantalon.

Henley shirts doen het goed in een outfit met laagjes. Ben je lang en slank gebouwd? Draag dan over je colbert ook nog een lange overjas, om je outfit net wat meer body te geven.

Informele situaties

Henleys zijn niet alleen geschikt tijdens formele situaties, maar ook prima te stijlen voor informele momenten. Draag het shirt bijvoorbeeld zonder poespas met een simpele jeans of bruine chino. Voor wat meer textuur maak je de outfit af met een gebreid vest of een leren jack.

Combineer een lichte Henley met een lichtblauwe chino of pantalon voor een casual, maar stijlvolle look. Meer een outdoor uitstraling creëren? Een groen T-shirt met knoopjes gaat goed samen met een donkere broek en een paar laarzen.

Henleys combineren

Een Henley shirt is goed te combineren met andere kledingstukken. Zo kan je een normaal T-shirt onder een Henley dragen. Een overhemd los dragen over de Henley is ook een mogelijkheid. Creëer extra laagjes door twee Henley shirts over elkaar te dragen. Hoe zou jij een Henley combineren?

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes