Een T-shirt draag je de hele dag door en hoort dan ook lekker te zitten. Er is niets zo vervelend als continu aan je shirt te moeten trekken omdat je merkt dat hij naar boven kruipt. Een lang T-shirt biedt uitkomst en heeft vele voordelen. Wil je weten welke? We leggen het je graag uit.

Lange T-shirts zijn voor iedereen te gebruiken

Lange mensen met een slank figuur hebben vaak het probleem dat ze een S of een M als maat moeten kiezen, maar dat deze T-shirts veel te kort zijn. Zeker na een paar wasbeurten. Is dit probleem herkenbaar? De maten S, M, en L zijn over het algemeen vrij kort en smal en een T-shirt wordt pas lang bij maatje XXL. Maar dan zit hij weer veel te wijd. Nederland kent vele lange mensen. Sterker nog, Nederlanders zijn één van de langste mensen ter wereld. Niet zo gek dus dat hier een oplossing voor moest komen. Een lang T-shirt lost alles op. Je kan vanaf nu gewoon een T-shirt kopen die perfect aansluit bij je postuur en lengte.

Makkelijk aan te meten dankzij eenvoudig Long Fit maatsysteem

Het long fit maatsysteem is een unieke en eenvoudige manier om de juiste maat te bepalen en zorgt ervoor dat je lange T-shirt altijd heerlijk zit. De werking hiervan is vrij eenvoudig. Er zijn slechts drie verschillende maten, namelijk:

  • Standard Long Fit (voor de gemiddelde man met een lengte tot 1.85 m). Dit T-shirt is gemiddeld 2-4 cm langer dan een standaard T-shirt.
  • Long Fit (speciaal voor lange mannen tussen de 1.85m en 2.00). De lengte is hierbij zo’n 4-8 cm langer.
  • En als laatste de Extra long fit voor lengtes vanaf 2 m lang. Het T-shirt is hierbij zo’n 8-12 cm langer dan gebruikelijk.

Verkrijgbaar in alle soorten en varianten

Of je nu opzoek bent naar een lang shirt met een ronde hals, V-hals, diepe V-hals, met korte of met lange mouwen, voor iedereen is er een passend T-shirt te vinden. Naast soorten worden de T-shirts ook gemaakt van talloze materialen en zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Nooit meer last van te korte T-shirts, kies voor een lang model.

[mwi_prod_slider cat_id=”3″ max_per_slide=”16″]