Styling

Het dragen van een T-shirt: in of uit de broek?

Het volgen van de mode: het lijkt zo simpel, maar dat kan nog flink tegenvallen. De meningen zijn dan ook altijd verdeeld als het om mode gaat. Moet je een T-shirt in of uit de broek dragen? Is het afhankelijk van de situatie? Wat is juist bij een formele gelegenheid? En hoe voorkom je dat een T-shirt opkruipt wanneer u het in de broek draagt?

Afhankelijk van de situatie

Een T-shirt in of uit de broek dragen is niet per definitie goed of fout. Het heeft ook met bijvoorbeeld je figuur en met de kwaliteit van het shirt te maken. Heb je een strakke buik? Draag een shirt dan gerust in de broek. Beschik je over een shirt van goede kwaliteit, met een strakke pasvorm? Dan kun je het shirt ook los dragen. Het belangrijkste is dat het past bij jezelf en dat je je prettig voelt in het T-shirt dat je draagt.

Het is daarom belangrijk om te kiezen voor enkele goede basic shirts in je garderobekast. T-shirts van goede kwaliteit hebben een fijne pasvorm en krimpen niet tijdens het wassen. Het merk Girav brengt basics op de markt in verschillende varianten, zoals een kleine of juist diepe V-hals en modellen met een hoge of lage ronde hals. Ook de shirts die het modebeeld bepalen zoals high-neck en oversized T-shirts zitten in het assortiment.

Bestverkochte T-shirts
Coming soon
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Dark jeans
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Blue bell
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Light olive
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95

Geen last meer hebben van opkruipende T-shirts?

Tijdens een wat meer formele gelegenheid draag je waarschijnlijk een overhemd of zelfs een kostuum, waarbij je het T-shirt in de broek draagt. Iedereen die hier ervaring mee heeft, zal weten dat een opkruipend shirt erg vervelend is. Dit is eenvoudig te voorkomen, door simpelweg te kiezen voor shirts met een net wat langere pasvorm. Hierdoor blijf je T-shirt goed in de broek zitten en kruipt het niet op, ook niet aan het eind van een lange werkdag.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste T-shirt?

Kenmerkend aan de T-shirts van Girav, is juist deze langere pasvorm. Dat maakt de shirts zeer geschikt voor langere mannen. De Nederlandse man is gemiddeld de langste ter wereld, dus de T-shirts van dit merk zijn zeer geschikt voor deze doelgroep. Ook kan er gekozen worden voor volledig katoen of juist voor stretch. Dat is altijd voor iedereen wat wils!

Wil je de lange T-shirts van Girav proberen? We geven perfect fit garantie en je hebt 100 dagen om te retourneren.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes