Wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven en hoelang ben je?
Mijn naam is Thijs Enneking, 23 jaar, kom uit Tilburg en ik ben 1,97m lang. Ik ben een student die bijna klaar is met de studie technische bedrijfskunde.

Hoe ben je bij Girav gekomen en waarom draag je het?
Ben al een best lange tijd bekend met het merk, destijds een keer opgemerkt op een reclame op tv of radio. Doordat ik lang ben maar geen forse bouw heb, is er bij de bekende merken nooit echt de beste pasvorm bij kleding te vinden voor mij. Zo ben je genoodzaakt een maat groter te pakken voor de juiste lengte die dan weer te wijd uitvalt, of voor iets wat wel goed aansluit maar de mouwen dan weer te kort zijn.
De kleding van Girav past perfect, er hoeft geen compromis te worden genomen en sluit overal mooi aan.

Ken je mensen in je omgeving die Girav dragen en waarom zou je iemand Girav aanraden?
Mijn broers zijn ook best lang, ook zij dragen Girav daarnaast zou ik zeker meerdere mensen het aanraden. Naast dat de pasvorm voor de langere man is zoals het hoort te zijn, zijn het kledingstukken van hoge kwaliteit en wordt er gebruik gemaakt van fijne stoffen die ook nog is lang mee gaan.

Wat maakt Girav voor jou het beste t-shirt en wat is jouw favoriete shirt?
Ik heb niet echt het beste shirt, ben erg tevreden over de polo’s, printed shirts en sportshirts. Daarnaast heb ik ook een paar sweaters, overhemden en hoodies waar ik erg tevreden mee ben. Als ik echt moet kiezen zijn de printed shirts mijn favoriete.

Wat zou je graag terug willen zien bij Girav?
Er is sinds kort ook een light vest te vinden op de site voor de zomeravonden, het zou fijn zijn als hier ook een versie van zou kunnen komen met een capuchon. En zou ik het leuk vinden als ook de truien net als een variant van de sweater een keer een print zou kunnen krijgen.