Wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven en hoelang ben je?
Mijn naam is Laurens, 33 jaar, 188 cm en woon samen met mijn vriendin en onze zonen in Zoetermeer. Ik werk in Den Haag als onderzoeker. Na werktijd ga ik regelmatig naar de sportschool of sta ik langs de lijn om mijn oudste zoon te zien voetballen.

Hoe ben je bij Girav gekomen en waarom draag je het?
Enkele jaren geleden kwam er een advertentie van Girav op internet voorbij. Na het zien hiervan raakte ik meteen enthousiast. Ik denk dat veel andere mannen met een soortgelijk postuur de ergernis kennen van een te kort of te wijd t-shirt.
Met name de basic shirts van Girav (Barcelona) zijn uitermate geschikt als ondershirt, casual shirt of zelfs om in te sporten. Bovendien is de kwaliteit ervan erg goed. Ik draag nu nog shirts die ik een paar jaar geleden heb gekocht.

Ken je mensen in je omgeving die Girav dragen en waarom zou je iemand Girav aanraden?
Familie, vrienden en collega’s raad ik vaak Girav-kleding aan. De veelzijdigheid en kwaliteit ervan zijn uitstekend en dat is wat ik dan ook probeer te verkondigen. En met succes, want ik hoor er steeds meer mensen over. Daarnaast moet ik er bij zeggen dat de service ontzettend goed is. Snel, oplossingsgericht en klantvriendelijk!

Wat maakt Girav voor jou het beste t-shirt en wat is jouw favoriete shirt?
Ik heb niet echt één favoriete shirt. Zowel de klassieke overhemden (Livorno) als de casual overhemden (Verona en San Remo) behoren tot mijn wekelijkse outfit. Daar onder draag ik altijd een Barcelona basic shirt. Als ik er toch één moest kiezen dan ga ik voor de San Remo. Waarom? De kwaliteit is top, pasvorm is perfect (goed getailleerd en zit lekker) en is een keer iets nieuws. Bovendien kan je de San Remo prima in je broek of over je broek dragen.

Wat zou je graag terug willen zien bij Girav?
Het Barcelona shirt in andere kleuren. Zoals ik al zei draag ik deze shirts ook casual. Ik zou het daarom fijn vinden om uit wat meer kleuren te kunnen kiezen. Ook meer keuze in slim fit kleding zou voor mij een reden zijn om nóg meer aankopen te doen bij Girav.