Wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven en hoelang ben je?
Mijn naam is Edwin Jonker, ik kom uit Voorschoten en ik ben 1,97m. Ik ben oprichter van prijsvergelijken.nl en ik ben het meest van de tijd ben ik bezig met marketing en het aansturen van de organisatie.

Hoe ben je bij Girav gekomen en waarom draag je het?
Ik draag altijd witte shirts onder mijn blouse, trui of polo. Deze witte shirts werden al snel lelijk en te kort, ze haalden me broek niet meer. Via een commercial ben ik bij Girav gekomen, weet niet precies welke. (al een aantal jaar geleden).

Ken je mensen in je omgeving die Girav dragen en waarom zou je iemand Girav aanraden?
Mijn broer is ook lang, dus ik weet van hem dat hij ook Girav draagt. Ik zou het iemand aanraden omdat de shirts lang mee gaan en goed van kwaliteit zijn.

Wat maakt Girav voor jou het beste t-shirt en wat is jouw favoriete shirt?
De witte onder t-shirts met ronde hals zijn nog steeds mijn favoriet. De reden daarvan is omdat deze lang blijven en mijn spijkerbroek blijven halen. Dat is echt lekker, want niets is zo irritant als je shirt uit je spijkerbroek omhoog kruipt. Ik heb inmiddels ook de weg naar jullie polo’s gevonden en in de zomer draag ik deze echt dagelijks!

Wat zou je graag terug willen zien bij Girav?
Misschien is het er al, maar wat fijn zou zijn, als Girav mij herkend als ik de site bezoek en gelijk mijn maat voor selecteert. Ik moet elke keer weer kijken welke maat ik heb.