Echte mannen dragen roze: en zo maak je het stijlvol

‘Echte mannen dragen roze’, klinkt het in de modewereld al wat langer. Benieuwd hoe je roze op een stijlvolle manier draagt, bijvoorbeeld als je zoekt naar een shirt, een polo of een overhemd? Wij helpen je er mee op weg, zowel all-the-way als wanneer je een statement wilt maken of slechts voor een subtiele touch wilt zorgen.

Roze is een prachtige kleur, waar bijvoorbeeld Harry Styles regelmatig voor kiest en die Mick Jagger in de jaren ’70 al veel droeg. Toch is het belangrijk om dit goed te doen, zodat de roze mannen kleding goed tot z’n recht komt binnen de rest van jouw outfit.

Roze kleding voor mannen: een statement

De roze kleding voor mannen kun je uitstekend dragen als een statement. Je gebruikt daarvoor een klassiek overhemd, bijvoorbeeld met korte mouwen voor de zomer. Eventueel te combineren met een opvallende print, waarmee je het een beetje over-the-top tilt om het statement kracht bij te kunnen zetten.

Niet op zoek naar een statement, maar naar een subtiele touch? Draag een roze pet of cap. De beiden maakten een geweldige comeback voor zowel mannen als vrouwen. Een makkelijk te dragen accessoire, waarmee je roze integreert in de rest van jouw outfit.

En wil je all-the-way, om te laten zien dat echte mannen roze dragen? Combineer een prachtige roze outfit voor mannen, bijvoorbeeld met een broek, een T-shirt, een polo of een overhemd. Let goed op de pasvorm en kies voor een kwalitatief goed materiaal, waardoor het roze mooi valt en zich makkelijker laat combineren.

Roze polo’s, shirts en meer: speciaal voor mannen

Een roze shirt voor mannen kopen, op zoek naar poloshirts of een mooi nieuw overhemd? Wij helpen je roze toe te voegen aan jouw garderobe, om daarmee als een echte man voor de dag te komen. Ontdek onze roze kleding voor mannen, uiteraard met de perfecte pasvorm en uitstekend van kwaliteit. 

Roze polo’s, shirts of overhemden kopen? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem. Bestellingen voor 23:59u heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.

Vind binnen 1 minuut je perfecte T-shirt

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes