Wil je er in de zomer trendy en volgens de laatste mode bijlopen? Dan ben je aan het juiste adres. In deze blog zullen we de zomer/voorjaarskleuren die in de zomer van 2016 hot zijn bespreken. Ieder jaar kiest Pantone, trendsetter als het om kleuren gaat, de kleur(en) van het seizoen uit. Deze kleuren zijn terug te vinden in meubels, patronen en dus ook in kledingcollecties.

In totaal heeft Pantone tien kleuren geselecteerd van Snorkel Blue tot Green Flash. Van deze tien kleuren kiest het bedrijf normaal gesproken ook één kleur van het jaar uit. In 2016 heeft Pantone niet één, maar twee kleuren gedoopt tot kleur van het jaar. Het gaat om de kleuren Rose Quartz en Serenity die goed met elkaar zijn te combineren als met items die je al in je kast hebt hangen.

Girav_pantonekleuren

In het voorjaar van 2016 is er voor ieder wat wils. Van felle- tot zeer zachte pastelkleuren zoals in het bovenstaande plaatje zichtbaar is gemaakt. Het mooie van deze kleuren is dat zij onderling goed met elkaar zijn te combineren. Zo staat een overhemd met de kleur Rose Quartz heel mooi bij een blazer waarin de pastelkleur Serenity terugkomt.

Ook bij Girav zijn de zomerkleuren verkrijgbaar

Ook bij Girav zijn de zomerkleuren of variaties van deze kleuren terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Cape Town Colored T-shirt of aan de kleurrijke polo’s van Girav.

 Red Clay T-shirt  Snorkelblue T-shirt Burnt Olive T-shirt