Styling

Lente-mode: dit zijn de trends voor het voorjaar van 2023

De lente-mode staat voor de deur: het voorjaar van 2023 breekt aan. Wat zijn de trends de komende maanden en hoe zorg jij voor een stijlvolle outfit? Wij zochten het voor je uit, door goed te kijken naar de trends op de catwalks. Ben je er klaar voor?

3 trends om op te letten

Wat opvalt is dat het stoer, nonchalant en een beetje baggy mag. Het strakke, nette en formele lijkt voor een aantal gelegenheden passé. Dat wil zeggen, in ieder geval op de casual momenten.

Wij ontdekten een aantal trends in de voorjaar 2023 mode, speciaal voor mannen zoals jij. Dus ben je benieuwd naar de nieuwe mode voor het voorjaar en wat je komende lente kunt verwachten? Wij zetten drie van de trends voor je op een rij:

1. Stoer en chic

De mode voor het voorjaar van 2023 voor heren combineert bijvoorbeeld stoer met chic. Dat uit zich in bijvoorbeeld zwart leer zoals je dat kent van motorkleding, gecombineerd met een nette en stijlvolle afwerking.

Denk bijvoorbeeld aan een racejack of een andere leren jas, met bijpassende handschoenen en zelfs beschermende broeken. Het is de esthetiek van de motorrijder, in een stijlvolle variant voor een stoere look komend voorjaar.

2. Nonchalante skater

Of kies een lente outfit voor heren zoals een nonchalante skater. De lente mode voor heren in 2023 biedt veel plaats aan skatemerken en de alternatieve kledingstijl die daarbij past. Het is mooi om te zien dat er daardoor allerlei nieuwe combinaties mogelijk zijn, zowel in kleur als in stijl en in materiaal. Een terugkerende trend is het high neck T-shirt, van extra dik katoen én met een extra hoge hals.

3. Baggy in blauw

Ten derde mag het lekker baggy in blauw binnen de herenmode voor het komende voorjaar. Het hoeft niet meer zo strak en mag juist lekker stoer en nonchalant. De oversized look lijkt een doorvertaling van de twee andere trends die hiermee mooi samenkomen. Onze oversized T-shirts en oversized Truien sluiten daar perfect bij aan!

Shoppen voor het voorjaar

Bij Girav zorgen we ervoor dat jij lekker kunt shoppen voor het voorjaar van 2023. Dus zoek je de lente mode van dit moment? Ontdek de nieuwste trends en bijvoorbeeld onze polo shirts, net als de T-shirts in allerlei kleuren.

Combineer ze voor de dresscodes zoals Tenue de Ville of Casual Chic, net als in iedere andere stijl waar jij blij van wordt. Wij helpen je graag inspiratie op te doen met zowel de trends voor de lente en het voorjaar van 2023 als met wat er nog meer te ontdekken valt.

Lente-mode bij Girav

Bestel jouw items voor de lente-mode voor 2023 voor heren. Wij houden de trends goed in de gaten en zorgen ervoor dat jij geweldig voor de dag komt. Combineer de diverse stijlen en leuke trends, bijvoorbeeld met onze polo’s, T-shirts, overhemden en chino’s in precies de juiste maat.

Wij hebben de items voor je op voorraad en gaan daar natuurlijk meteen mee aan de slag. Zo zorgen wij ervoor dat je het snel in huis hebt, in ieder geval ruim op tijd voor het voorjaar en de lente.

Bestverkochte T-shirts
Coming soon
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Dark jeans
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Blue bell
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Havana Henley, Light olive
Havana
Henley Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes